Καταθέτει ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής στην ανακρίτρια για την υπόθεση της Novartis
11:17 - 23/04/2021
Στην ανακρίτρια-αρεοπαγίτη του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, η οποία ερευνά την υπόθεση της Novartis, προσήλθε σήμερα για να καταθέσει ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής.
Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καταθέτει ο Σάμπυ Μιωνής για την υπόθεση της Novartis
Στην ανακρίτρια-αρεοπαγίτη του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, η οποία ερευνά την υπόθεση της Novartis, προσήλθε σήμερα για να καταθέσει ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής. «Σε συνέχεια της κατάθεσής μου στη Βουλή ήρθα εδώ για να καταθέσω στην ανακρίτρια κ. Αλεβιζοπούλου για την υπόθεση της εκβίασης, της δικής μου, του συνεταίρου μου ‘Αγγελου Μεταξά […]
Καταθέτει ο Σάμπυ Μιωνής για την υπόθεση της Novartis on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.grΚαταθέτει ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής στην ανακρίτρια για την υπόθεση της Novartis
Στην ανακρίτρια-αρεοπαγίτη του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, η οποία ερευνά την υπόθεση της Novartis, προσήλθε σήμερα για να καταθέσει ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής. «Σε συνέχεια της κατάθεσής…
Διαβάστε το στο politik.gr