Η Ιωάννα Μπέλλα απαντά για τον σάλο με το Ντουμπάι – «Το περίμενα»
00:10 - 23/04/2021
Η Ιωάννα Μπέλλα πέρασε το κατώφλι του The 2Night Show κι απάντησε για τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί όταν […]
The post Η Ιωάννα Μπέλλα απαντά για τον σάλο με το Ντουμπάι – «Το περίμενα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ιωάννα Μπέλλα απαντά για τον σάλο με το Ντουμπάι: Το περίμενα»
«Μπορεί να σχολιάστηκε που ανέβαζα φαγητά και στιγμιότυπα ενώ εδώ στην Ελλάδα ήταν κλειστά» ανέφερε η Ιωάννα Μπέλλα.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΙωάννα Μπέλλα: Ήμουν για δουλειά στο Ντουμπάι, περίμενα ότι θα με σχολίαζαν
Το γνωστό μοντέλο Ιωάννα Μπέλλα βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα. Για το ταξίδι στο Ντουμπάι, το χώρο της μόδας και τα σχέδιά της για το μέλλον. Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου το γνωστό μοντέλο, Ιωάννα Μπέλλα, μιλάει για την απόφασή της να μετακομίσει στο Ντουμπάι και να δραστηριοποιηθεί εκεί ως μοντέλο, ... Περισσότερα
To άρθρο Ιωάννα Μπέλλα: Ήμουν για δουλειά στο Ντουμπάι, περίμενα ότι θα με σχολίαζαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΗ Ιωάννα Μπέλλα απαντά για τον σάλο με το Ντουμπάι
Η Ιωάννα Μπέλλα το βράδυ της Πέμπτης ήταν καλεσμένη στο The 2Night Show κι απάντησε για τα αρνητικά σχόλια που είχε...
Διαβάστε το στο ZouglaΙωάννα Μπέλλα: Τον περίμενα τον σάλο που έγινε για το Ντουμπάι
Για τα αρνητικά σχόλια που είχε ακούσει όταν εν μέσω καραντίνας, βρισκόταν στο Ντουμπάι, μίλησε η Ιωάννα Μπέλλα που βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show». «Έμεινα 4 μήνες στο Ντουμπάι κι εκεί άκουσα αρνητικά αλλά το θετικό είναι ότι εγώ πήγα για δουλειά. Η δουλειά μου είναι το μόντελινγκ, όχι η τηλεόραση […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΙωάννα Μπέλλα: Περίμενα τον σάλο για το Ντουμπάι
Η Ιωάννα Μπέλλα μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για το γεγονός πως εν μέσω καραντίνας βρέθηκε στο Ντουμπάι.
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.gr