Άγριες Μέλισσες – Σωτήρης Ταχτσόγλου: «Δεν νομίζω να πληρώσει απόλυτα ο Δούκας»

15:55 - 22/04/2021

«Πέρασα κάστινγκ για το Έλα στη θέση μου και τελικά με πήραν στις Άγριες Μέλισσες», λέει ο Σωτήρης Ταχτσόγλου. Ο Σωτήρης Ταχτσόγλου έδωσε συνέντευξη στη Φωλιά των Κου Κου και μίλησε για το ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες, ενώ αποκάλυψε πως είχε περάσει από κάστινγκ και για το Έλα στη θέση μου. «Ενώ ο ρόλος ... Περισσότερα To άρθρο Άγριες Μέλισσες – Σωτήρης Ταχτσόγλου: «Δεν νομίζω να πληρώσει απόλυτα ο Δούκας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Nations League: Το γκολ του Τσέριν έδωσε την ισοπαλία στην Σλοβενία κόντρα στην Αυστρία

Ένας νεκρός και εννέα τραυματίες σε νέα ισραηλινή επιδρομή στη Βηρυτό - «Στόχος η ισλαμιστική οργάνωση Τζαμάα Ισλαμίγια»

Χρύσα Ρώπα: «Ήμουν με την Άννα Παναγιωτοπούλου σε περιοδεία και πήρε φωτιά το πούλμαν μας»

«Με απειλούσε με μαχαίρια ότι θα με σκοτώνει και θα με ρίξει στον βόθρο» συγκλονίζει 64χρονη στη Λάρισα

Η Εθνική Ελλάδας στα μπαράζ ανόδου του Nations League – Η τελική βαθμολογία του ομίλου

Φινλανδία – Ελλάδα 0-2: Κέρδισε αλλά η Αγγλία δεν στραβοπάτησε και η «γαλανόλευκη» τερμάτισε 2η στο Nations League