«Έχουν χαλάσει στην πίστα για μένα 30 εκατομμύρια δραχμές σε ένα βράδυ»

10:35 - 22/04/2021

Στην εκπομπή Happy Day και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Βασίλης Τερλέγκας, ο οποίος μίλησε για τα “τρελά” ποσά […] The post «Έχουν χαλάσει στην πίστα για μένα 30 εκατομμύρια δραχμές σε ένα βράδυ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλης Τερλέγκας: Έχουν χαλάσει στην πίστα για μένα 30 εκατομμύρια δραχμές σε ένα βράδυ

«Αυτοί που με μιμούνται στα show μεταμορφώσεων δεν ξέρουν να με κάνουν» είπε ο Βασίλης Τερλέγκας.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Βασίλης Τερλέγκας: «Έχουν χαλάσει 20 και 30 εκατομμύρια για μένα σε ένα βράδυ» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Η πίστα είναι σεβασμός στον κόσμο. Πρέπει να κοιτάξεις την εικόνα σου. Κοιτάζω το ντύσιμο και το φέρσιμο μου», είπε αρχικά ο Βασίλης Τερλέγκας, μιλώντας για τη σχέση του με τον κόσμο μέσα από τη δουλειά του.   «Και 20 και 30 εκατομμύρια χάλασαν για εμένα σ’ ένα βράδυ. Έχω δει να χαλάει πολλά λεφτά […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βασίλης Τερλέγκας: Έχουν χαλάσει 20 και 30 εκατομμύρια για μένα σε ένα βράδυ

«Η πίστα είναι σεβασμός στον κόσμο. Κοιτάζω το ντύσιμο και το φέρσιμο μου», αναφέρει ο  γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Τερλέγκας, μιλώντας για τη σχέση του με τον κόσμο μέσα από τη […]

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»