«Έχουν χαλάσει στην πίστα για μένα 30 εκατομμύρια δραχμές σε ένα βράδυ»
10:35 - 22/04/2021
Στην εκπομπή Happy Day και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Βασίλης Τερλέγκας, ο οποίος μίλησε για τα “τρελά” ποσά […]
The post «Έχουν χαλάσει στην πίστα για μένα 30 εκατομμύρια δραχμές σε ένα βράδυ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασίλης Τερλέγκας: Έχουν χαλάσει στην πίστα για μένα 30 εκατομμύρια δραχμές σε ένα βράδυ
«Αυτοί που με μιμούνται στα show μεταμορφώσεων δεν ξέρουν να με κάνουν» είπε ο Βασίλης Τερλέγκας.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΒασίλης Τερλέγκας: «Έχουν χαλάσει 20 και 30 εκατομμύρια για μένα σε ένα βράδυ» (ΒΙΝΤΕΟ)
«Η πίστα είναι σεβασμός στον κόσμο. Πρέπει να κοιτάξεις την εικόνα σου. Κοιτάζω το ντύσιμο και το φέρσιμο μου», είπε αρχικά ο Βασίλης Τερλέγκας, μιλώντας για τη σχέση του με τον κόσμο μέσα από τη δουλειά του. «Και 20 και 30 εκατομμύρια χάλασαν για εμένα σ’ ένα βράδυ. Έχω δει να χαλάει πολλά λεφτά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒασίλης Τερλέγκας: Έχουν χαλάσει 20 και 30 εκατομμύρια για μένα σε ένα βράδυ
«Η πίστα είναι σεβασμός στον κόσμο. Κοιτάζω το ντύσιμο και το φέρσιμο μου», αναφέρει ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Τερλέγκας, μιλώντας για τη σχέση του με τον κόσμο μέσα από τη […]
Διαβάστε το στο topontiki.gr