Άριελ Κωνσταντινίδη: «Έχω πολύ κακή σχέση με τον πρώην σύζυγό μου, θα πάμε στο δικαστήριο»
20:05 - 21/04/2021
Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε στο Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού για το επίπονο διαζύγιο που είχε από τον πρώην σύζυγός […]
The post Άριελ Κωνσταντινίδη: «Έχω πολύ κακή σχέση με τον πρώην σύζυγό μου, θα πάμε στο δικαστήριο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Άριελ Κωνσταντινίδη μιλά για το άσχημο διαζύγιό της: «Έχω πολύ κακή σχέση με τον πρώην σύζυγό μου, θα πάμε στο δικαστήριο»
Στο Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε συνέντευξη η Άριελ Κωνσταντινίδη, όπου μίλησε για το επίπονο διαζύγιο που είχε από τον πρώην σύζυγός της αλλά και το πόσο λυτρώθηκε από αυτήν την απόφαση. -Το ότι χώρισες σε μια ευαίσθητη, μικρή ηλικία των παιδιών, δεν σου δίνει παραπάνω ευθύνες; Καμαρώνω πάρα πολύ τον εαυτό μου που […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΆριελ Κωνσταντινίδη: “Θα πάμε στο δικαστήριο με τον πρώην σύζυγό μου”
Μπορεί πριν έναν χρόνο περίπου, η Άριελ Κωνσταντινίδη να χώρισε βελούδινα με τον σύζυγό της, Τάκη
To άρθρο Άριελ Κωνσταντινίδη: “Θα πάμε στο δικαστήριο με τον πρώην σύζυγό μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr