Άριελ Κωνσταντινίδη: «Έχω πολύ κακή σχέση με τον πρώην σύζυγό μου, θα πάμε στο δικαστήριο»

20:05 - 21/04/2021

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε στο Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού για το επίπονο διαζύγιο που είχε από τον πρώην σύζυγός […] The post Άριελ Κωνσταντινίδη: «Έχω πολύ κακή σχέση με τον πρώην σύζυγό μου, θα πάμε στο δικαστήριο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μιλά για το άσχημο διαζύγιό της: «Έχω πολύ κακή σχέση με τον πρώην σύζυγό μου, θα πάμε στο δικαστήριο»

Στο Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε συνέντευξη η Άριελ Κωνσταντινίδη, όπου μίλησε για το επίπονο διαζύγιο που είχε από τον πρώην σύζυγός της αλλά και το πόσο λυτρώθηκε από αυτήν την απόφαση. -Το ότι χώρισες σε μια ευαίσθητη, μικρή ηλικία των παιδιών, δεν σου δίνει παραπάνω ευθύνες; Καμαρώνω πάρα πολύ τον εαυτό μου που […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Άριελ Κωνσταντινίδη: “Θα πάμε στο δικαστήριο με τον πρώην σύζυγό μου”

Μπορεί πριν έναν χρόνο περίπου, η Άριελ Κωνσταντινίδη να χώρισε βελούδινα με τον σύζυγό της, Τάκη To άρθρο Άριελ Κωνσταντινίδη: “Θα πάμε στο δικαστήριο με τον πρώην σύζυγό μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»