Νέα καταγγελία – σοκ για Λιγνάδη : «Με βίασε όταν ήμουν 17 ετών»
12:10 - 21/04/2021
Η κατάθεση διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία και με εντολή της προϊσταμένης ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος θα διενεργήσει την προκαταρκτική καλώντας τις αμέσως επόμενες ημέρες τον ελεγχόμενο για να δώσει εξηγήσεις.
Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νέα καταγγελία – σοκ για Λιγνάδη : «Με βίασε όταν ήμουν 17 ετών»
Η κατάθεση διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία και με εντολή της προϊσταμένης ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος θα διενεργήσει την προκαταρκτική καλώντας τις αμέσως επόμενες ημέρες τον ελεγχόμενο για να δώσει εξηγήσεις.
Διαβάστε το στο tanea.grΝέα καταγγελία σε βάρος του Δ. Λιγνάδη για βιασμό εξετάζουν οι Αρχές
Νέα καταγγελία για υπόθεση βιασμού ανηλίκου από τον προσωρινά κρατούμενο για δύο βιασμούς Δημήτρη Λιγνάδη εξετάζει η Εισαγγελία. Η υπόθεση αφορά κατάθεση που έδωσε στην 19η τακτική ανακρίτρια, που χειρίζεται τη δικογραφία, 24χρονος ο οποίος φέρεται ότι ισχυρίζεται πως βιάστηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη πριν από επτά χρόνια, οπότε το φερόμενο θύμα ήταν 17 ετών. […]
The post Νέα καταγγελία σε βάρος του Δ. Λιγνάδη για βιασμό εξετάζουν οι Αρχές appeared first on Mikrometoxos.gr.
Διαβάστε το στο mikrometoxos.grΝέα καταγγελία – σοκ για Λιγνάδη : «Με βίασε όταν ήμουν 17 ετών»
Νέα προκαταρκτική έρευνα εις βάρος του προφυλακισμένου ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη για το αδίκημα του βιασμού ξεκινά από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών
Διαβάστε το στο vita.grΝέα καταγγελία – σοκ για Λιγνάδη : «Με βίασε όταν ήμουν 17 ετών»
Διαβάστε το στο to10.gr