Χατζηδάκης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με τούρτα που τον απεικονίζει ως Σούπερμαν

12:04 - 21/04/2021

Χατζηδάκης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με τούρτα που τον απεικονίζει ως Σούπερμαν Γενέθλια σήμερα για τον υπουργό Εργασίας, ο οποίος είδε τον εαυτό του σε μορφή σούπερ ήρωα πάνω σε τούρτα. Τα 56 του χρόνια έκλεισε σήμερα, Τρίτη 20 Απριλίου ο Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος γιόρτασε τα γενέθλιά του μαζί με τους συνεργάτες του, που μάλιστα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χατζηδάκης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με τούρτα που τον απεικονίζει ως “Superman”

Τα 56 του χρόνια έκλεισε χθες, Τρίτη 20 Απριλίου ο Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος γιόρτασε τα γενέθλιά του μαζί με τους συνεργάτες του, που μάλιστα του επεφύλασσαν και μία έκπληξη. Ήταν μία τούρτα, την οποία κλήθηκε ο υπουργός Εργασίας να σβήσει, όπως συνηθίζεται, αλλά δεν ήταν μία… συνηθισμένη τούρτα. Συγκεκριμένα, απεικόνιζε τον κ. Χατζηδάκη σε […] The post Χατζηδάκης: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με τούρτα που τον απεικονίζει ως “Superman” appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή