Συγκλονίζει ο Λεωνίδας Γρηγοράκος για τη μάχη με τον κορονοϊό: Ήμουν δύο μήνες στην Εντατική, έχασα 42 κιλά

09:55 - 21/04/2021

Συγκλονίζει η περιγραφή του πρώην υπουργού Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκου για τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό. «Πρέπει να έχεις μαζί σου το χέρι του Θεού. Ήμουν δύο μήνες στην εντατική διασωληνωμένος. Είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσεις από μια τέτοια διαδικασία και από μακρόχρονη παραμονή στη ΜΕΘ. Μεγάλη ζημιά στην υγεία μου ήταν η μυοπάθεια […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο Λεωνίδας Γρηγοράκος για τον κορονοϊό: Ημουν δύο μήνες στη ΜΕΘ – έχασα 42 κιλά

Την περιπέτειά του με τον κορονοϊό περιέγραψε ο πρώην υπουργός, αποκαλύπτοντας και αυτό που οι περισσότεροι προσπερνάμε: ότι ακόμα και αν επιζήσεις από τη ΜΕΘ και τη διασωλήνωση οι επιπτώσεις στην υγεία είναι τρομακτικές The post Συγκλονίζει ο Λεωνίδας Γρηγοράκος για τον κορονοϊό: Ημουν δύο μήνες στη ΜΕΘ – έχασα 42 κιλά appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Συγκλονίζει ο Γρηγοράκος για την μάχη με τον κορωνοϊό

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Συγκλονίζει ο Γρηγοράκος για τη μάχη με τον κορονοϊό: Ήμουν δύο μήνες στη ΜΕΘ, έχασα 42 κιλά

«Δεν μπορούσα να κουνήσω ούτε χέρια, ούτε πόδια»

Διαβάστε το στο news.gr

Συγκλονίζει ο Λεωνίδας Γρηγοράκος για τη μάχη με τον κορονοϊό: Ήμουν δύο μήνες στην Εντατική, έχασα 42 κιλά (βίντεο)

Την εμπειρία του με τον κορωνοϊό μοιράστηκε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, πρώην υπουργός Υγείας. «Ήμουν δύο μήνες στην εντατική διασωληνωμένος», σημειώνει ο κ. Γρηγοράκος, ο οποίος νόσησε βαριά. Ο πρώην υπουργός αντιμετώπισε μια σειρά επιπλοκών, οι οποίες επιβάρυναν την κατάσταση της υγείας του. «Είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσεις από μια τέτοια […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Συγκλονίζει ο Γρηγοράκος για τη μάχη του με τον κορωνοϊό: Ήμουν δύο μήνες στην εντατική, έχασα 42 κιλά

Για την πολύμηνη περιπέτειά του με τον κορωνοϊό μίλησε ο πρώην βουλευτής και υπουργός, Λεωνίδας Γρηγοράκος.«Ήμουν δύο μήνες στην εντατική διασωληνωμένος», σημείωσε ο κ. Γρηγοράκος στο MEGA το πρωί της Τετάρτης. Ο πρώην υπουργός αντιμετώπισε μια σειρά επιπλοκών, οι [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Συγκλονίζει ο Λεωνίδας Γρηγοράκος για τη «μάχη» με τον κορωνοϊό: Ήμουν δύο μήνες στην Εντατική, έχασα 42 κιλά

Συγκλονίζει η περιγραφή του πρώην υπουργού Υγείας Λεωνίδα Γρηγοράκου για τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό. «Πρέπει να έχεις μαζί σου το χέρι του Θεού. Ήμουν δύο μήνες στην εντατική διασωληνωμένος. Είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσεις από μια τέτοια διαδικασία και από μακρόχρονη παραμονή στη ΜΕΘ. Μεγάλη ζημιά στην υγεία μου ήταν η μυοπάθεια ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Κίνηση τώρα: Τροχαία σε Συγγρού και λεωφόρο Αθηνών, δύσκολη η κατάσταση στους δρόμουςς

«Πυκνά χιόνια και σε πόλεις» – Αλλάζει ο καιρός, έρχεται ψυχρή λίμνη στην Ελλάδα

«Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής συμφωνία για αλλαγή ονόματος στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ»

Ανοικτό ενδεχόμενο έκτακτης φορολόγησης των τραπεζικών κερδών αφήνει η κυβέρνηση

Άδειασαν το χρηματοκιβώτιο και πήραν επιταγές 50.000 ευρώ από εργοστάσιο ξηρών καρπών

Αγόρασε το 35% ομάδας με 100 εκατ. ο Ηλιόπουλος – Επεισόδιο στο Καραϊσκάκη