Βροντερό ΟΧΙ απο την εκκλησία της Κρήτης-Ανάσταση στην ώρα της και κανονικά η Μεγάλη Εβδομάδα

09:08 - 21/04/2021

Βροντερό ΟΧΙ απο την εκκλησία της Κρήτης-Ανάσταση στην ώρα της και κανονικά η Μεγάλη Εβδομάδα Και ξαφνικά η Εκκλησία της Κρήτης διαφοροποιείται από την πρόταση της Εκκλησίας της Ελλάδος ως προς το πώς θα εορταστεί το Άγιον Πάσχα. Μέσω επιστολής που έστειλε στην αρμόδια υπουργό, Νίκη Κεραμέως, κάνει λόγο για ιερές ακολουθίες εντός των Ιερών […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντάρτικο από την Εκκλησία της Κρήτης – Ζητά η Ανάσταση να γίνει τα μεσάνυχτα

Εκκλησία της Κρήτης: Tην τροποποίηση του ωραρίου απαγόρευσης το Μεγάλος Σάββατο στις 2 μετά τα μεσάνυχτα προκειμένου να μπορέσουν οι πιστοί να παρακολουθήσουν την Ανάσταση τα μεσάνυχτα, και όχι στις 9.00 το βράδυ… όπως φαίνεται ότι προκρίνεται, ζητά η Εκκλησία της; Κρήτης με επιστολή της προς την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, Επίσης ζητά αλλαγή του […]

Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή