Καίτη Φίνου: Το συγκινητικό μήνυμά της στο Στάθη Ψάλτη 4 χρόνια μετά το θάνατό του – “Σ΄αγαπώ να μου φιλήσεις τις αδελφές μου”
16:40 - 20/04/2021
Σαν σήμερα 21 Απριλίου πριν 4 χρόνια, έφυγε από τη ζωή ο Στάθης Ψάλτης στα 66
To άρθρο Καίτη Φίνου: Το συγκινητικό μήνυμά της στο Στάθη Ψάλτη 4 χρόνια μετά το θάνατό του – “Σ΄αγαπώ να μου φιλήσεις τις αδελφές μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καίτη Φίνου: Το συγκινητικό μήνυμα στον Στάθη Ψάλτη - «Σ΄αγαπώ να μου φιλήσεις τις αδελφές μου»
Συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του ηθοποιού
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΚαίτη Φίνου: Το συγκινητικό μήνυμα στον Στάθη Ψάλτη – «Σ΄αγαπώ να μου φιλήσεις τις αδελφές μου»
Συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του ηθοποιού Πριν 4 χρόνια, έφυγε από τη ζωή ο Στάθης Ψάλτης στα 66 του, χτυπημένος από τον καρκίνο. Η Καίτη Φίνου που υπήρξε για χρόνια σύντροφός του και συνεργάτιδά του είναι ένας από τους ανθρώπους που δεν τον ξεχνάνε ποτέ. Αύριο συμπληρώνονται ακριβώς 4 χρόνια από την απώλεια του Στάθη και η […]
Διαβάστε το στο lamianow.grΚαίτη Φίνου: Το συγκινητικό μήνυμα της για τον Στάθη Ψάλτη – «Σ΄ αγαπώ να μου φιλήσεις τις αδελφές μου» (φωτό)
Πριν 4 χρόνια, έφυγε από τη ζωή ο Στάθης Ψάλτης στα 66 του, χτυπημένος από τον καρκίνο. Η Καίτη Φίνου που υπήρξε για χρόνια σύντροφός του και συνεργάτιδά του είναι ένας από τους ανθρώπους που δεν τον ξεχνάνε ποτέ. Αύριο συμπληρώνονται ακριβώς 4 χρόνια από την απώλεια του Στάθη και η Καίτη Φίνου έγραψε στον […]
Διαβάστε το στο irafina.gr