Φιλίππου ΦΑΓΕ : Πώς από την Πατησίων κατέκτησε το παγκόσμιο business του «Greek yoghurt»

16:35 - 20/04/2021

Ο Κυριάκος Φιλίππου ήταν ο πρώτος που βρήκε τον τρόπο αδρανοποίησης του γιαουρτιού ώστε να μπορεί να τυποποιηθεί και να διαρκεί περισσότερο.

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Βόρεια Κορέα: Σε ισχύ η αμυντική συμφωνία με τη Ρωσία, ανακοινώνει η Πιονγιάνγκ

Καλιφόρνια: Ενοπλη επίθεση σε δημοτικό σχολείο – Αυτοκτόνησε ο δράστης

Δυτική Οχθη: Επιδρομή του Ισραήλ σε νοσοκομείο και σύλληψη ασθενούς – Καταδικάζει η Παλαιστινιακή Αρχή

Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Οι προμήθειες που κουρεύονται

ΗΠΑ: Πως ένας δισεκατομμυριούχος στηρίχθηκε στην ευγονική για να φτιάξει την δική του οικογένεια

Γαλλία: O Economist σχολιάζει το πολιτικό σκηνικό μετά την πρόταση δυσπιστίας – Σκατά