Ένα συγκλονιστικό βίντεο για τον ΠΑΟΚ!
15:08 - 20/04/2021
Πόσα άραγε θα μπορούσαν να χωρέσουν σε 95 δευτερόλεπτα; Το PAOK TV προσπάθησε να ανταποκριθεί στο challenge του εορτασμού και παρουσιάζει ένα εκπληκτικό video αφιέρωμα για τα γενέθλια του Δικεφάλου: Στιγμές ιστορίας και ανεξάντλητης αγάπης. 95 χρόνια ΠΑΟΚ και το PAOK TV ανέλαβε δράση, παρουσιάζοντας μερικές από τις στιγμές της πορείας του ποδοσφαιρικού τμήματος, το […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καίτη Φίνου: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Στάθη Ψάλτη
Η Καίτη Φίνου ανήρτησε στα social media ένα συγκινητικό μήνυμα με αφορμή την συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από την ημέρα που πέθανε ο σπουδαίους ηθοποιός Στάθης Ψάλτης.Η Καίτη Φίνου μέσω των social media έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τον Στάθη Ψάλτη, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν τέσσερα χρόνια.
Η γνωστή ηθοποιός που υπήρξε για χρόνια σύντροφός και συνεργάτιδά του, έγραψε στο Facebook, το εξής:
«21 Απριλίου 2017, 4 χρόνια Σταθάκο μου… Και ακολούθησαν 2 συνεχόμενα χρόνια απωλειών μου….. Φύγατε αγαπημένοι άνθρωποι που σημάδεψαν την καρδιά μου και την ζωή μου….και τώρα ζω μόνο με τις αναμνήσεις. θα σας συναντήσω κι εγώ….ελπίζω γρήγορα…..δεν έχω καταλάβει γιατί με επέλεξε ο Θεός να βιώσω τόσες
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr