Ξεσπά η Χρύσα Ρώπα: «Δεν θέλω να τους ξανασυναντήσω ούτε στη σκηνή, ούτε στη ζωή»
08:45 - 18/04/2021
Στην εφημερίδα Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη έδωσε συνέντευξη η Χρύσα Ρώπα, η οποία μίλησε και για τη «βόμβα» που […]
The post Ξεσπά η Χρύσα Ρώπα: «Δεν θέλω να τους ξανασυναντήσω ούτε στη σκηνή, ούτε στη ζωή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρύσα Ρώπα: «Δεν θέλω να τους ξανασυναντήσω ούτε στη σκηνή, ούτε στη ζωή»
Η Χρύσα Ρώπα μιλάει για τις καταγγελίες και τη σεξουαλική βία στον χώρο του θεάτρου.
Διαβάστε το στο in.grΧρύσα Ρώπα: «Δεν θέλω να τους ξανασυναντήσω ούτε στη σκηνή, ούτε στη ζωή»
Συνέντευξη στην εφημερίδα Real παραχώρησε η Χρύσα Ρώπα, η οποία μίλησε και για τις καταγγελίες που πλήττουν το ελληνικό θέατρο με τις παρενοχλήσεις,...
Διαβάστε το στο govastileto.grΞέσπασε η Χρύσα Ρώπα: «Δεν θέλω να τους ξανασυναντήσω ούτε στη σκηνή, ούτε στη ζωή»
Στην εφημερίδα Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη έδωσε συνέντευξη η Χρύσα Ρώπα, η οποία μίλησε και για τη «βόμβα» που έχει σκάσει στο ελληνικό θέατρο με τις παρενοχλήσεις, κακοποιήσεις κλπ. Αν γινόταν κάποια ασχημονία μπροστά σου, πώς θα αντιδρούσες; Θα επενέβαινα! Δραστικά! Το να φοβάσαι να μη χάσεις το μεροκάματο, ναι, το καταλαβαίνω. Αλλά να […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΧρύσα Ρώπα για καταγγελίες: «Δεν θέλω να τους ξανασυναντήσω ούτε στη σκηνή, ούτε στη ζωή»
Για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου αλλά και για όσα ακουγόντουσαν για τον Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε στη RealNews, η Χρύσα Ρώπα. Η ηθοποιός επισημαίνει πως με κάποιους από αυτούς […]
Διαβάστε το στο topontiki.grΞεσπά η Χρύσα Ρώπα: Δεν θέλω να τους ξανασυναντήσω ούτε στη σκηνή, ούτε στη ζωή
Στην εφημερίδα Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη έδωσε συνέντευξη η Χρύσα Ρώπα, η οποία μίλησε και για τη «βόμβα» που έχει σκάσει στο ελληνικό θέατρο με τις παρενοχλήσεις, κακοποιήσεις κλπ. Αν γινόταν κάποια ασχημονία μπροστά σου, πώς θα αντιδρούσες; Θα επενέβαινα! Δραστικά! Το να φοβάσαι να μη χάσεις το μεροκάματο, ναι, το καταλαβαίνω. Αλλά να […]
Διαβάστε το στο irafina.grΧρύσα Ρώπα: "Δεν θέλω να τους ξανασυναντήσω ούτε στη σκηνή, ούτε στη ζωή"
"Δυστυχώς, δούλεψα μαζί τους, αλλά δεν το ξανακάνω"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr