Ρένος Χαραλαμπίδης: “Γεννήθηκα από το τάμα της μητέρας μου στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου” – Γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ
01:42 - 16/04/2021
Ο Ρένος Χαραλαμπίδης βρέθηκε για πρώτη φορά, στο πλατό του «The 2Night Show» το βράδυ της
To άρθρο Ρένος Χαραλαμπίδης: “Γεννήθηκα από το τάμα της μητέρας μου στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου” – Γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει ο Ρένος Χαραλαμπίδης! Από τάμα στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου γεννήθηκε
ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ: Στο θαύμα της συλλήψεώς του αναφέρθηκε χθες το βράδυ (Πέμπτης 15 Απριλίου) στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Ρένος Χαραλαμπίδης, του οποίου το πλήρες όνομα είναι Ειρηναίος Χρυσοβαλάντης. Η μητέρα του επί 14 χρόνια δεν μπορούσε να κάνει παιδιά και οι γιατροί σε Ελλάδα και […]
Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.grΡένος Χαραλαμπίδης: «Γεννήθηκα από το τάμα της μητέρας μου στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου»
Ρένος Χαραλαμπίδης: «Γεννήθηκα από το τάμα της μητέρας μου στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου» Ο Ρένος Χαραλαμπίδης βρέθηκε για πρώτη φορά, στο πλατό του «The 2Night Show» το βράδυ της Πέμπτης και μίλησε για πολλά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου! Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τις επαγγελματικές του φιλοδοξίες, εξηγεί γιατί δεν παντρεύτηκε και γιατί δε θέλησε να γίνει γονιός, και αποκάλυψε […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr