«Είπα όχι στην Φάρμα γιατί δεν θα μου άρεσε να βγω ο υπηρέτης της εβδομάδας»
11:48 - 15/04/2021
Η Τζούλια Νόβα δέχτηκε πρόταση για να μπει στην Φάρμα του ΑΝΤ1, όμως, όπως εξηγεί η ίδια στο Πρωινό και […]
The post «Είπα όχι στην Φάρμα γιατί δεν θα μου άρεσε να βγω ο υπηρέτης της εβδομάδας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζούλια Νόβα: Είπα όχι στην Φάρμα γιατί δεν θα μου άρεσε να βγω ο υπηρέτης της εβδομάδας
«Μου είχαν πει και για φέτος να πάω στο Survivor. Ήταν πολύ καλά τα χρήματα».
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΤζούλια Νόβα: «Δεν θα μου άρεσε να βγω ο υπηρέτης της εβδομάδας στη Φάρμα»
Η Τζούλια Νόβα δέχτηκε πρόταση για να μπει στην Φάρμα του ΑΝΤ1, όμως, όπως εξηγεί η ίδια στο Πρωινό και την Μαρία Κοκολάκη, θα αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα…
Διαβάστε το στο in.grΤζούλια Νόβα : «Δεν θα μου άρεσε να βγω ο υπηρέτης της εβδομάδας στη Φάρμα»
Η Τζούλια Νόβα δέχτηκε πρόταση για να μπει στην Φάρμα του ΑΝΤ1, όμως, όπως εξηγεί η ίδια στο Πρωινό και την Μαρία Κοκολάκη, θα αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα…
Διαβάστε το στο to10.grΤζούλια Νόβα: «Δεν θα μου άρεσε να βγω ο υπηρέτης της εβδομάδας στη Φάρμα»
Η Τζούλια Νόβα δέχτηκε πρόταση για να μπει στην Φάρμα του ΑΝΤ1, όμως, όπως εξηγεί η ίδια στο Πρωινό και την Μαρία Κοκολάκη, θα αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα… «Η αλήθεια είναι ότι το συζητούσαμε, αλλά τελευταία στιγμή έκανα λίγο πίσω γιατί κάποια πράγματα θεώρησα ότι δεν θα μου ταιριάζουν καθόλου, πολύ δύσκολα θα μπορούσα να προσαρμοστώ. […]
Διαβάστε το στο dete.grΤζούλια Νόβα: "Είπα όχι στην Φάρμα γιατί δεν θα μου άρεσε να βγω ο υπηρέτης της εβδομάδας" (video)
"Πολύ δύσκολα θα μπορούσα να προσαρμοστώ"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr