Καμιτσάκης: Σε ακρόαση μου ζητήθηκε να γδυθώ χωρίς κανένα λόγο
09:33 - 15/04/2021
Ο Απόστολος Καμιτσάκης, ο παπάς του Κολοκοτρωνιτσίου από το «Καφέ της Χαράς», δίνει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη. Ο νεαρός ηθοποιός μοιράζεται με τον Γρηγόρη τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε σε μια ακρόαση για ταινία, όταν κλήθηκε να κάνει πράγματα πέραν του ρόλου του, και αποκαλύπτει πώς το διαχειρίστηκε.
Διαβάστε Περισσότερα στο Παραπολιτικά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Απόστολος Καμιτσάκης: Σκηνοθέτης σε ακρόαση μου ζήτησε να γδυθώ χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος
Τι αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός
Διαβάστε το στο news.grΑπόστολος Καμιτσάκης: Σκηνοθέτης σε ακρόαση μου ζήτησε να γδυθώ ενώ δεν υπήρχε κανένας λόγος
Ο Απόστολος Καμιτσάκης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2Night Show” και έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη και κατέθεσε τη δική του εμπειρία...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Απόστολος Καμιτσάκης: Σκηνοθέτης σε ακρόαση μου ζήτησε να γδυθώ ενώ δεν υπήρχε κανένας λόγος
Διαβάστε το στο spoilersΑπ. Καμιτσάκης: Σκηνοθέτης σε ακρόαση μου ζήτησε να γδυθώ χωρίς να υπάρχει λόγος
Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν ο Απόστολος Καμιτσάκης. Ο νεαρός ηθοποιός που υποδύεται τον παπά του...
The post Απ. Καμιτσάκης: Σκηνοθέτης σε ακρόαση μου ζήτησε να γδυθώ χωρίς να υπάρχει λόγος appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr