Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ο Δήμος Βερύκιος μου ασκούσε bullying» (Video)
12:43 - 14/04/2021
Μπούλιγνκ από τον Δήμο Βερύκιο ισχυρίζεται ότι υπέστη η Βίκυ Χατζηβασιλείου την περίοδο που εκείνος ήταν αντιπρόεδρος του Alpha. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Hello», η παρουσιάστρια υποστήριξε ότι πολλές […]
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ο Δήμος Βερύκιος μου ασκούσε bullying όταν ήμουν στον Alpha»
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello», η Βίκυ Χατζηβασιλείου, μεταξύ άλλων, μίλησε και για το bullying που δεχόταν από τον Δήμο Βερύκιο την περίοδο που ήταν αντιπρόεδρος του Alpha. «Έχω βιώσει bullying, το οποίο γινόταν δημόσια και σε συχνότητα. Ο Δήμος Βερύκιος μου ασκούσε bullying την περίοδο που ήταν αντιπρόεδρος του Alpha και εγώ έκανα στο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒίκυ Χατζηβασιλείου: «Ο Δήμος Βερύκιος μου ασκούσε bullying όταν ήμουν στον Alpha»
«Δεν είχε νόημα να επικοινωνήσω. Τι να του πω; Πραγματικά, τότε ένιωθα εντελώς ανυπεράσπιστη». Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello», η Βίκυ Χατζηβασιλείου, μεταξύ άλλων, μίλησε και για το bullying που δεχόταν από τον Δήμο Βερύκιο την περίοδο που ήταν αντιπρόεδρος του Alpha. «Έχω βιώσει bullying, το οποίο γινόταν δημόσια και σε συχνότητα. Ο Δήμος […]
Διαβάστε το στο irafina.gr