Άννα Μαρία Βέλλη: Η αντίδρασή της, όταν άκουσε ότι ο Τριαντάφυλλος παίρνει 6.000 ευρώ την εβδομάδα στο Survivor
10:40 - 14/04/2021
Η Άννα Μαρία Βέλλη αφού επέστρεψε από το Survivor και έκανε την καραντίνα της, ξεκίνησε τις
To άρθρο Άννα Μαρία Βέλλη: Η αντίδρασή της, όταν άκουσε ότι ο Τριαντάφυλλος παίρνει 6.000 ευρώ την εβδομάδα στο Survivor δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor-Άννα Μαρία Βέλλη: Πως αντέδρασε όταν άκουσε ότι ο Τριαντάφυλλος παίρνει 6.000 ευρώ την εβδομάδα (vid)
Oι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Άννα Μαρία Βέλλη, με την πρώην παίκτρια του Survivor να αναφέρει χαρακτηριστικά: “Είναι όλα καλά με τον σύντροφό μου, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Εμένα προσωπικά δεν με στεναχώρησε ο ντόρος που έγινε με τον Νίκο. Καταλαβαίνω ότι οι δικοί μου άνθρωποι ζορίστηκαν γιατί ήρθε πάνω τους ένα κύμα αναληθές. Να […]
Διαβάστε το στο thecaller.grSurvivor: Η αντίδρασή της Βέλλη όταν άκουσε ότι ο Τριαντάφυλλος παίρνει 6.000 ευρώ την εβδομάδα
Survivor: Η Άννα Μαρία Βέλλη μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης, τον Νίκο Μπάρτζη αλλά και τον…
Διαβάστε το στο queen.grSurvivor: Η αντίδρασή της Βέλλη όταν άκουσε ότι ο Τριαντάφυλλος παίρνει 6.000 ευρώ την εβδομάδα
Survivor: Η Άννα Μαρία Βέλλη μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης, τον…
Διαβάστε το στο onsports.gr