Άννα Μαρία Βέλλη: “Ο Αλέξης Παππάς δεν θα βάλει το χέρι του αλλά είναι ο ηθικός αυτουργός”…

17:21 - 13/04/2021

H γοητευτική youtuber Άννα Μαρία Βέλλη, βρέθηκε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι και To άρθρο Άννα Μαρία Βέλλη: “Ο Αλέξης Παππάς δεν θα βάλει το χέρι του αλλά είναι ο ηθικός αυτουργός”… δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Το καρφί της Άννας Μαρίας Βέλλη για τον Παππά – «Θα είναι ο ηθικός αυτουργός»

Δείτε τι δήλωσε η πρώην παίκτρια του Survivor στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Διαβάστε το στο in.gr

Άννα Μαρία Βέλλη - Survivor 2021: Ο Αλέξης Παππάς είναι ο ηθικός αυτουργός

Η Άννα Μαρία Βέλλη μίλησε για την εμπειρία που βίωσε στο Survivor 2021 και έβαλε στο «στόχαστρο» τον Αλέξη Παππά, που χαρακτήρισε «ηθικό αυτουργό» των εξελίξεων.Η Άννα Μαρία Βέλλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για το Survivor 2021. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στο λόγο που θέλησε να πάει στον Άγιο Δομίνικο, ενώ έβαλε στο «στόχαστρο» τον Αλέξη Παππά. «Την απόφαση να πάω στο Survivor την πήρα στην τρέλα. Δευτέρα μου το είπαν, Πέμπτη έφυγα. Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Στην αρχή ήμουν σαν χαμένη, δεν ήξερα τι έκανα. Στην αρχή δε πίστευα καθόλου σε μένα. Νόμιζα ότι ήταν λάθος που πήγα. Οι φίλοι μου μου λέγανε ότι “σε κράζανε γιατί χαμογε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»