Β.Κολιδά: ​«Έχω πάει στον Άγιο Μαυρίκιο & είμαι 5 ώρες μέσα σε καταρράκτη με πολύ κρύα νερά - Είχα κοκαλώσει» (βίντεο)

09:26 - 13/04/2021

Η Βάσω Κολλιδά κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο Happy Day περιέγραψε μεταξύ άλλων τις δύσκολες συνθήκες που είχε βιώσει κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης. ​«Έχω πάει στον Άγιο Μαυρίκιο και είμαι 5 ώρες μέσα σε έναν καταρράκτη με πάρα πολύ κρύα νερά. Με είχαν βάψει σε όλο το σώμα, μου είχαν βάλει φακούς επαφής και στο τέλος της φωτογράφισης δεν είχαν μείνει ούτε οι φακοί στα μάτια μου, είχα ξεβαφτεί ολόκληρη, είχα κοκαλώσει δεν μπορούσα να κουνηθώ. Με προτιμούσαν γι’ αυτά, με είχαν λίγο κασκαντέρ στο μυαλό τους». «Η νέα γενιά έχει ένα άλλο πάθος για τη δουλειά, το οποίο περισσότερο τους βάζει στη διαδικασία να μιλάνε και να απαντάνε, παρά να παλεύουν για να κατακτήσουν πράγματα. Ίσως δεν είν

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις