Μαρία Αλεξάνδρου: Σοκάρει η νέα της καταγγελία – “Τρεις άντρες ασελγούσαν πάνω μου για ώρες”

08:24 - 13/04/2021

Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες που περνάει η Μαρία Αλεξάνδρου… Μετά τον αδιανόητο εφιάλτη που έζησε To άρθρο Μαρία Αλεξάνδρου: Σοκάρει η νέα της καταγγελία – “Τρεις άντρες ασελγούσαν πάνω μου για ώρες” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Αλεξάνδρου - Νέα καταγγελία: Τρεις άντρες ασελγούσαν πάνω μου για ώρες

Ένα χρόνο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της το μοντέλο σε νέες περιπέτειες

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μαρία Αλεξάνδρου: Τρεις άντρες ασελγούσαν πάνω μου για ώρες

Σοκάρει η νέα καταγγελία της Μαρίας Αλεξάνδρου.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μαρία Αλεξάνδρου - Νέα καταγγελία: Τρεις άντρες ασελγούσαν πάνω μου για ώρες

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Σοκάρει η καταγγελία 29χρονης από τη Θεσσαλονίκη: Τρεις άντρες ασελγούσαν πάνω μου για ώρες

H καταγγέλλουσα είναι γνωστό πρόσωπο της εγχώριας βιομηχανίας του θεάματος

Διαβάστε το στο news.gr

Μαρία Αλεξάνδρου: Σοκάρει η νέα της καταγγελία – “Τρεις άντρες ασελγούσαν πάνω μου για ώρες”

Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες που περνάει η Μαρία Αλεξάνδρου… Μετά τον αδιανόητο εφιάλτη που έζησε στα χέρια ανδρών και γυναικών, όταν την απήγαγαν, την έδειραν και την κούρεψαν με ψαλίδι σε μια ερημική τοποθεσία στη Θεσσαλονίκη, πριν από έναν χρόνο, σοκάρει ξανά με τη νέα της καταγγελία. Σύμφωνα με το thestival.gr, η Μαρία Αλεξάνδρου […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σοκάρει νέα καταγγελία μοντέλου: “Τρεις άντρες ασελγούσαν πάνω μου για ώρες”

Όσα περιγράψε

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Σοκάρει η νέα καταγγελία της Αλεξάνδρου – «Τρία άτομα ασελγούσαν πάνω μου για ώρες»

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για την καταγγελία της 29χρονης

Διαβάστε το στο to10.gr

Εφιάλτης για την Μαρία Αλεξάνδρου: Τρεις άγνωστοι άντρες ασελγούσαν πάνω της επί ώρες

Εφιάλτης για την Μαρία Αλεξάνδρου: Τρεις άγνωστοι άντρες ασελγούσαν πάνω της επί ώρες Έπεσε θύμα απαγωγής και βιασμού! Νέες εφιαλτικές ώρες φαίνεται να πέρασε η Μαρία Αλεξάνδρου, καθώς στις 10 Απριλίου έπεσε θύμα απαγωγής αλλά και βιασμού. Σύμφωνα με το Voria.gr, η πρωταγωνίστρια σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου, εμφανίστηκε στο Α.Τ. Aμπελοκήπων-Mενεμένης τα ξημερώματα της Κυριακής, για να καταγγείλει δύο άντρες και δύο […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»