Οζίλ, Λονγκόρια και Άπτον αγοράζουν το 50% της Νεκάξα!

23:00 - 12/04/2021

Fund με έδρα της ΗΠΑ και συμμετέχοντες σε αυτό μεταξύ άλλων τους Μεσούτ Οζίλ, Εύα Λονγκόρια και Κέιτ Άπτον έχει έρθει σε συμφωνία με τη Νεκάξα για να αγοράσει το 50% των μετοχών της ομάδας από το Μεξικό. 

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οζίλ, Λονγκόρια και Άπτον αγοράζουν το 50% της Νεκάξα!

Fund με έδρα της ΗΠΑ και συμμετέχοντες σε αυτό μεταξύ άλλων τους Μεσούτ Οζίλ, Εύα Λονγκόρια και Κέιτ Άπτον έχει έρθει σε συμφωνία με τη Νεκάξα για να αγοράσει το 50% των μετοχών της ομάδας από το Μεξικό.  Σε συμφωνία για την αγορά του 50% του πακέτου μετοχών της Νεκάξα έχει έρθει fund που εδρεύει στις ΗΠΑ σύμφωνα με […] The post Οζίλ, Λονγκόρια και Άπτον αγοράζουν το 50% της Νεκάξα! appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Νικς: Νοκ άουτ ο Τζέιλεν Μπράνσον για τουλάχιστον δύο εβδομάδες (vid)

Νίκησε το ντέρμπι με Άρη και έμεινε δεύτερος ο ΠΑΟΚ

Ρόμα - Κάλιαρι 1-0: Την «λύγισε» ο Ντόβμπικ και αγγίζει την εξάδα

Εικοσάχρονη στη Θεσσαλονίκη ξυλοκοπήθηκε άγρια από το αγόρι της όταν του ζήτησε λεφτά για το νοίκι: «Μου έριξε γροθιά» (vid)

Άρης: Αποδεκατισμένος κόντρα στον Παναθηναϊκό, εξετάσεις και για Κούπερ!

Τζίμας: Σκόραρε ενώ ήταν άρρωστος και για αυτό ζήτησε αλλαγή! (vid)