Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε: Η Χαρά δεν είναι κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου

17:05 - 12/04/2021

Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε: Η Χαρά δεν είναι κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου Ο δικαστικός αγώνας κράτησε δεκαετίες και έληξε µε την απόφαση ότι το παιδί της Τζούλιας Παπαδηµητρίου δεν µπορεί να φέρει το επώνυµο του «πρίγκιπα της πίστας» καθώς γεννήθηκε µετά από τεχνητή γονιµοποίηση µε σπερµατοζωάριο αγνώστου άνδρα. Το τεστ DNA ακυρώθηκε τρεις φορές και η […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αρειος Πάγος: Η Χαρά δεν είναι κόρη του Τόλη

Ο δικαστικός αγώνας κράτησε δεκαετίες και έληξε με την απόφαση ότι το παιδί της Τζούλιας Παπαδημητρίου δεν μπορεί να φέρει το επώνυμο του «πρίγκιπα της πίστας» καθώς γεννήθηκε μετά από τεχνητή γονιμοποίηση με σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα - Το τεστ DNA ακυρώθηκε τρεις φορές και η συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης αναιρέθηκε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Τόλης Βοσκόπουλος: Η Χαρά δεν είναι κόρη του, με τη «σφραγίδα» του Αρείου Πάγου

Ο δικαστικός αγώνας κράτησε δεκαετίες και έληξε με την απόφαση ότι το παιδί της Τζούλιας Παπαδημητρίου δεν μπορεί να φέρει το επώνυμο του «πρίγκιπα της πίστας» καθώς γεννήθηκε μετά από τεχνητή γονιμοποίηση με σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα – Το τεστ DNA ακυρώθηκε τρεις φορές και η συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης αναιρέθηκε Με τη σφραγίδα του Αρείου Πάγου, η […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή