Λ.Κανέλλη για Γ.Καραϊβάζ: «Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν έχω κοιμηθεί δύο βράδια»

14:35 - 12/04/2021

Η Λιάνα Κανέλλη μίλησε για πρώτη φορά για την εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ και ανέφερε ότι είναι συγκλονισμένη από το συμβάν. «Είμαι συντετριμμένη, οφείλω να ομολογήσω ότι δεν έχω κοιμηθεί δύο βράδια. Δεν μπορεί να το χωρέσει το κεφάλι μου ούτε να το κατανοήσει» τόνισε στον Realfm 97,8. «Είναι αυτά τα απεχθή πράγματα, με απύθμενο θράσος ξαπλώνουν έναν άνθρωπο κάτω με δέκα σφαίρες, ό,τι χειρότερο μπορεί να έχει δει κάποιος σε ταινίες. Αυτό που με έχει ενοχλήσει βαθύτατα είναι ότι βλέπω παντού κουβέντες περί Greek Mafia. Αν υπάρχει αυτή η ελληνική μαφία, τι κάνει το σύστημα για να την αντιμετωπίσει;» είπε. «Δεν άντεξα να σου πω την μαύρη μου αλήθεια, συναδέλφους να μιλάνε για τον Καραϊβάζ και να

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις