Σαλβίνι εναντίον Nutella λόγω... φουντουκιών
10:58 - 06/12/2019
Ενάντια στο διάσημο διατροφικό προϊόν της Ιταλίας, την πραλίνα φουντουκιού Nutella, στράφηκε ο επικεφαλής της Λέγκας του Βορρά Ματέο Σαλβίνι, σε εκδήλωση του κόμματός του στη Ραβένα.Αφορμή ήταν η παρατήρηση μίας οπαδού του για την πασίγνωστη ανάρτηση με τη φωτογραφία του να τρώει Nutella αμέριμνος, ενώ είχε σημειωθεί ο σεισμός στην Κατάνια το περασμένο έτος κι ενώ ήταν σε εξέλιξη μία μεγάλη αστυνομική επιχείρηση κατά της Ντράγκετα.
«Nutella; Το γνωρίζετε κυρία μου πως έχω αλλάξει; Γιατί ανακάλυψα πως στη Nutella χρησιμοποιούν τουρκικά φουντούκια κι εγώ προτιμώ να στηρίζω επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ιταλικά προϊόντα, προτιμώ να τρώω ιταλικά και να βοηθώ τους ιταλούς αγρότες».
Λίγο νωρίτερα, η
Διαβάστε Περισσότερα στο dikaiologitika.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σαλβίνι κατά Νουτέλας λόγω τουρκικών φουντουκιών (Photo)
Ενάντια στο διάσημο διατροφικό προϊόν της Ιταλίας, την πραλίνα φουντουκιού Nutella, ξιφούλκησε ο επικεφαλής της ξενοφοβικής Λέγκας Ματέο Σαλβίνι, σε μία εκδήλωση του κόμματός του στη Ραβένα.
Διαβάστε το στο documentonews.grΣαλβίνι εναντίον Nutella: Την έκοψε από τη διατροφή του λόγω των… «τουρκικών φουντουκιών»
Lamianow.gr
Σαλβίνι εναντίον Nutella: Την έκοψε από τη διατροφή του λόγω των… «τουρκικών φουντουκιών»
Ενάντια στο διάσημο διατροφικό προϊόν της Ιταλίας ξιφούλκησε ο επικεφαλής της ξενοφοβικής Λέγκας σε μια εκδήλωση στη Ραβένα Ενάντια στο διάσημο διατροφικό προϊόν της Ιταλίας, την πραλίνα φουντουκιού Nutella, ξιφούλκησε ο επικεφαλής της ξενοφοβικής Λέγκας Ματέο Σαλβίνι, σε μία εκδήλωση του κόμματός του στη Ραβένα. Αφορμή ήταν η παρατήρηση μίας οπαδού του για την πασίγνωστη ανάρτηση με τη […]
Σαλβίνι εναντίον Nutella: Την έκοψε από τη διατροφή του λόγω των… «τουρκικών φουντουκιών»
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΙταλία: Επίθεση Σαλβίνι στη... Nutella λόγω τουρκικών φουντουκιών
Ιταλία: Επίθεση Σαλβίνι στη... Nutella λόγω τουρκικών φουντουκιών - «Προτιμώ να τρώω ιταλικά και να βοηθώ τους ιταλούς αγρότες»Ενάντια στο διάσημο διατροφικό προϊόν της Ιταλίας, την πραλίνα φουντουκιού Nutella, ξιφούλκησε ο επικεφαλής της ξενοφοβικής Λέγκας, Ματέο Σαλβίνι, σε μία εκδήλωση του κόμματός του στη Ραβένα.
Αφορμή ήταν η παρατήρηση μίας οπαδού του για την πασίγνωστη ανάρτηση με τη φωτογραφία του να τρώει Nutella αμέριμνος, ενώ είχε σημειωθεί ο σεισμός στην Κατάνια το περασμένο έτος κι ενώ πραγματοποιείτο μία μεγάλη αστυνομική επιχείρηση κατά της Ντράγκετα.
«Nutella; Το γνωρίζετε κυρία μου πως έχω αλλάξει; Γιατί ανακάλυψα πως στη Nutella χρησιμοποιούν τουρκικά φουντούκια κι εγώ προτιμ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΣαλβίνι εναντίον Nutella: Την έκοψε από τη διατροφή του λόγω των... «τουρκικών φουντουκιών»
Ενάντια στο διάσημο διατροφικό προϊόν της Ιταλίας, την πραλίνα φουντουκιού Nutella, ξιφούλκησε ο επικεφαλής της ξενοφοβικής Λέγκας Ματέο Σαλβίνι, σε μία εκδήλωση του κόμματός του στη Ραβένα. Αφορμή ήταν η παρατήρηση μίας οπαδού του για την πασίγνωστη ανάρτηση με τη φωτογραφία του να τρώει Nutella αμέριμνος, ενώ είχε σημειωθεί ο σεισμός στην Κατάνια το περασμένο έτος κι ενώ πραγματοποιείτο μία μεγάλη αστυνομική επιχείρηση κατά της Ντράγκετα. «Nutella; Το γνωρίζετε κυρία μου πως έχω αλλάξει; Γιατί ανακάλυψα πως στη Nutella χρησιμοποιούν τουρκικά φουντούκια κι εγώ προτιμώ να στηρίζω επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν ιταλικά προϊόντα, προτιμώ να τρώω ιταλικά και να βοηθώ τους ιταλούς αγρότες», εξήγησε
Διαβάστε το στο dete.gr