Ο Μάρκους Ζέντερ είναι έτοιμος για να διεκδικήσει την καγκελαρία με την υποστήριξη του CDU
16:40 - 11/04/2021
Ο ηγέτης των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) στη Βαυαρία, Μάρκους Ζέντερ δήλωσε σήμερα για πρώτη φορά, ότι επιθυμεί να διεκδικήσει την υποψηφιότητα του συντηρητικού μπλοκ για τη καγκελαρία της Γερμανίας, σε μία […]
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γερμανία: Έτοιμος να διεκδικήσει την καγκελαρία ο Μάρκους Ζέντερ
«Αν το CDU θελήσει να με υποστηρίξει, θα είμαι έτοιμος» είπε ο ίδιος σύμφωνα με τους συμμετέχοντες στη συνάντηση
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΓερμανία: Ο Μάρκους Σέντερ ζητά την στήριξη του CDU για να διεκδικήσει την καγκελαρία
Την πρόθεσή του να διεκδικήσει το χρίσμα της Χριστιανικής Ένωσης (CDU/CSU) για την Καγκελαρία, ενόψει των ομοσπονδιακών βουλευτικών εκλογών στην Γερμανία, που θα διεξαχθούν την 26η Σεπτεμβρίου, εξέφρασε ο Μάρκους Σέντερ. Πρόκειται για τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας και αρχηγό της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CSU), του «μικρού» αδελφού κόμματος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU). «Εάν τo CDU θα ... Περισσότερα
To άρθρο Γερμανία: Ο Μάρκους Σέντερ ζητά την στήριξη του CDU για να διεκδικήσει την καγκελαρία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΜάρκους Ζέντερ: Έτοιμος για να διεκδικήσει την καγκελαρία με την υποστήριξη του CDU
«Αν το CDU θελήσει να με υποστηρίξει, θα είμαι έτοιμος» είπε ο ίδιος σύμφωνα με τους συμμετέχοντες στη συνάντηση.
Διαβάστε το στο mononews.grΈτοιμος να διεκδικήσει την καγκελαρία ο Μάρκους Ζέντερ
Ο ηγέτης των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) στη Βαυαρία, Μάρκους Ζέντερ δήλωσε σήμερα για πρώτη φορά, ότι επιθυμεί να διεκδικήσει την υποψηφιότητα του συντηρητικού μπλοκ για τη καγκελαρία της Γερμανίας, σε μία εκλογή που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν στο Reuters, οι συμμετέχοντες σε μία κομματική συνάντηση μαζί του. «Εάν τo CDU θα…
Διαβάστε το στο news.grΖέντερ: Είμαι έτοιμος για να διεκδικήσω την καγκελαρία της Γερμανίας
Έτοιμος για να διεκδικήσει την γερμανική καγκελαρία δηλώνει ο Μάρκους Ζέντερ. Όπως μεταδίδει η Bild, κατά τη διάρκεια της κλειστής...
The post Ζέντερ: Είμαι έτοιμος για να διεκδικήσω την καγκελαρία της Γερμανίας appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr