Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Με κορόιδευαν για το όνομα μου και έλεγα άλλο»

15:27 - 11/04/2021

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε, το μεσημέρι της Κυριακής, στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και την δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη. Ο […] The post Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Με κορόιδευαν για το όνομα μου και έλεγα άλλο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πασίγνωστος ηθοποιός εξομολογείται: «Με κορόιδευαν για το όνομά μου…»

«Υπήρχαν περιπτώσεις που με ρωτούσαν πως με έλεγαν και απαντούσα Κώστας»

Διαβάστε το στο in.gr

Κυριακίδης: Με κορόιδευαν για το όνομά μου

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε, το μεσημέρι της Κυριακής, στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και την δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη. Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε τόσο στη θερμή και πολυετή αγκαλιά του τηλεοπτικού κοινού στο σίριαλ του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» καθώς και στο όνομα του. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Με κορόιδευαν για το όνομα μου, με φώναζαν Βλαδίμουρλο και έλεγα άλλο» (vid)

O Βλαδίμηρος Κυριακίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το όνομα μου το πήρα από τον πατέρα μου. Ρώσικης καταγωγής, πέρασε στην Ελλάδα με κάποιους εμπόρους. Λεγόταν Κούσμιτς Κυριάκος, Πόντιος και άλλαξε το όνομα του σε Κοσμάς Κυριακίδης. Εξού και ο Βλαδίμηρος». «Μικρός όποτε το έλεγα, πρώτα από όλα δεν μπορούσε να το πει κανείς και τα άλλα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Όταν ήμουν μικρός τα άλλα μικρά παιδιά με κορόιδευαν για το όνομά μου

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ο γνωστός ηθοποιός, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προέλευση του ονόματός του αλλά και... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Όταν ήμουν μικρός τα άλλα μικρά παιδιά με κορόιδευαν για το όνομά μου

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε