Λάμπης Λιβιεράτος: “Όταν με ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι δεν ήμουν έτοιμος να μιλήσω”

14:42 - 11/04/2021

“Ήμουν εγκλωβισμένος” εξομολογήθηκε, μέσα σε όλα, ο Λάμπης Λιβιεράτος στο Dot. Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μίλησε από καρδιάς ο Λάμπης Λιβιεράτος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ δηλώνοντας πως δήλωσε πως θέλει να υπάρχει μια συγκεκριμένη αναζήτηση στην Google για εκείνον προκειμένου να μπορεί να ερμηνεύσει. Ειδικότερα, ο τραγουδιστής ανέφερε πως «την δική μου περίπτωση ... Περισσότερα To άρθρο Λάμπης Λιβιεράτος: “Όταν με ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι δεν ήμουν έτοιμος να μιλήσω” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σκυλακάκης για πλημμύρες: Έρχονται δύο μεγάλα αποχετευτικά έργα στα Νότια Προάστια της Αθήνας

Ιωάννα Μπούκη: Στο παρελθόν είχα μείνει 45 κιλά και με ρωτούσαν αν έχω νευρική ανορεξία

Το «αντίο» της Χριστίνας Βίδου στην ΕΡΤ: «Είναι η τελευταία μέρα που είμαι κομμάτι αυτής της οικογένειας»

Σάρα Νετανιάχου: Η Εισαγγελία του Ισραήλ «ξεσκονίζει» τη σύζυγο του Μπενιαμίν Νετανιάχου για εκφοβισμό

Η Μαρία που έγινε Κάλλας: Τα τελευταία πέντε επεισόδια αποκλειστικά στο ERTFLIX

Στον ΣΥΡΙΖΑ «ξορκίζουν» το 2024 και δίνουν ραντεβού τη νέα χρονιά με επιστροφές στελεχών