Λάμπης Λιβιεράτος: «Θέλω να υπάρχει το…. Λιβιεράτος ψυχιατρείο στην Google”
13:33 - 11/04/2021
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Λάμπης Λιβιεράτος, το μεσημέρι της Κυριακής, στο Dot του ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, […]
The post Λάμπης Λιβιεράτος: «Θέλω να υπάρχει το…. Λιβιεράτος ψυχιατρείο στην Google” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λάμπης Λιβιεράτος: «Με καταδιώκει το ότι μπήκα στο ψυχιατρείο»
Τον Λάμπη Λιβιεράτο υπδέχτηκε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή Dot.
Διαβάστε το στο in.grΛάμπης Λιβιεράτος: «Θέλω να υπάρχει τo "Λιβιεράτος ψυχιατρείο" στην Google...» (vid)
Ο Λάμπης Λιβιεράτος ανέφερε πως θέλει να υπάρχει αυτή η αναζήτηση στην Google, επειδή μπορεί να την ερμηνεύσει, να το αποκωδικοποιήσει.
Διαβάστε το στο GazzettaΛάμπης Λιβιεράτος: Μιλάει πρώτη φορά για την περίοδο μέσα στο ψυχιατρείο!
Στην εκπομπή DOT ήταν καλεσμένος ο Λάμπης Λιβιεράτος ο οποίος μίλησε για την εποχή που βρισκόταν έγκλειστος στο ψυχιατρείο...Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΛάμπης Λιβιεράτος: Γέμισε το google, πατάς και βλέπεις «Λιβιεράτος ψυχιατρείο» (ΒΙΝΤΕΟ)
Πιο συγκεκριμένα, ο Λάμπης Λιβιεράτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την δική μου περίπτωση την πέρασα με τους δικούς μου ανθρώπους, τους καλούς μου φίλους που είχα τρομερή εμπιστοσύνη στη γνώμη τους και φυσικά τα παιδιά μου και την μουσική μου. Ο καθένας πρέπει να βρει ποια είναι τα όπλα του για να το αντιμετωπίσει». «Όταν με […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΛάμπης Λιβιεράτος: Μιλάει πρώτη φορά για την περίοδο μέσα στο ψυχιατρείο!
Στην εκπομπή DOT ήταν καλεσμένος ο Λάμπης Λιβιεράτος ο οποίος μίλησε για την εποχή που βρισκόταν…
Διαβάστε το στο queen.grΛάμπης Λιβιεράτος: Μιλάει πρώτη φορά για την περίοδο μέσα στο ψυχιατρείο!
Στην εκπομπή DOT ήταν καλεσμένος ο Λάμπης Λιβιεράτος ο οποίος μίλησε για την εποχή που βρισκόταν έγκλειστος στο ψυχιατρείο...
Διαβάστε το στο mothersblog.grΛάμπης Λιβιεράτος: Θέλω να υπάρχει τo Λιβιεράτος ψυχιατρείο στην Google
Στην εκπομπή Dotτου ΣΚΑΪ ήταν καλεσμένος ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο οποίος μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε ότι θέλει να...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Λάμπης Λιβιεράτος: Θέλω να υπάρχει τo Λιβιεράτος ψυχιατρείο στην Google
Διαβάστε το στο spoilers