Σπύρος Χαριτάτος: Αποχαιρετά τον Γιώργο Καραϊβάζ και συγκινεί – “Σπάνιο μέταλλο ηθικής και αξιών…”

16:54 - 10/04/2021

Θλίψη κυριαρχεί στο δημοσιογραφικό και όχι μόνο χώρο για τον τραγικό θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ. Ο To άρθρο Σπύρος Χαριτάτος: Αποχαιρετά τον Γιώργο Καραϊβάζ και συγκινεί – “Σπάνιο μέταλλο ηθικής και αξιών…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Σπύρος Χαριτάτος αποχαιρετά τον Γιώργο Καραϊβάζ: «Λεβέντη μας η απουσία σου θα μας αφυπνίζει για πάντα, σπάνιο μέταλλο ηθικής και αξιών…»

Η δυσάρεστη είδηση έχει σοκάρει τους συναδέλφους του, οι οποίοι ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί. Ο Σπύρος Χαριτάτος αποτελεί έναν από τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν με τον Γιώργο Καραϊβάζ και τον γνώριζε τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Θέλοντας να αποχαιρετήσει τον καλό φίλο και συνάδελφό του, ο γνωστός παρουσιαστής […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σπύρος Χαριτάτος για Γιώργο Καραϊβάζ: “Σπάνιο μέταλλο ηθικής και αξιών…”

Θλίψη κυριαρχεί στο δημοσιογραφικό και όχι μόνο χώρο για τον τραγικό θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ. Ο αστυνομικός συντάκτης “έσβησε” στην άσφαλτο, μετά από τους πυροβολισμούς που δέχτηκε στο σώμα και το κεφάλι, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο. Η δυσάρεστη είδηση έχει σοκάρει τους συναδέλφους του, οι οποίοι ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»