Ελένη Χατζίδου: Η άγρια σεξουαλική παρενόχληση – «Αισθανόμουν σαν να με είχε αγοράσει»
09:42 - 10/04/2021
Η Ελένη Χατζίδου μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, το επίκαιρο θέμα του #metoo και την προσωπική εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης που η ίδια έχει δεχθεί
Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Χατζίδου: «Τη μεγαλύτερη κακοποίηση την έχω δεχτεί από γυναίκα- Αισθανόμουν σαν να με είχε αγοράσει…»
Η Ελένη Χατζίδου αναφέρεται ακόμη και σε ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης από άνδρα επιχειρηματία. Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης: Ο Γιώργος Θεοφάνους σχολιάζοντας το κίνημα #ΜeΤoo είπε ότι αν ανοίξει η «υπόθεση τραγούδι» θα ακουστούν πολύ χειρότερα πράγματα… Ξέρω πολλές γυναίκες αλλά και άντρες που έχουν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά μας. Εγώ τη […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλένη Χατζίδου: Η σεξουαλική παρενόχληση και η μεγαλύτερη κακοποίηση που έχει δεχτεί από γυναίκα
Η Ελένη Χατζίδου παρακολουθεί και εκείνη αποσβολωμένη όλα όσα έγιναν γνωστά το τελευταίο διάστημα στον χώρο
To άρθρο Ελένη Χατζίδου: Η σεξουαλική παρενόχληση και η μεγαλύτερη κακοποίηση που έχει δεχτεί από γυναίκα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΕλένη Χατζίδου: Η άγρια σεξουαλική παρενόχληση – «Αισθανόμουν σαν να με είχε αγοράσει»
Η Ελένη Χατζίδου μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, το επίκαιρο θέμα του #metoo και την προσωπική εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης που η ίδια έχει δεχθεί.
Το άρθρο Ελένη Χατζίδου: Η άγρια σεξουαλική παρενόχληση – «Αισθανόμουν σαν να με είχε αγοράσει» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.gr