Ελένη Χατζίδου: Η άγρια σεξουαλική παρενόχληση – «Αισθανόμουν σαν να με είχε αγοράσει»

09:42 - 10/04/2021

Η Ελένη Χατζίδου μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, το επίκαιρο θέμα του #metoo και την προσωπική εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης που η ίδια έχει δεχθεί

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Χατζίδου: «Τη μεγαλύτερη κακοποίηση την έχω δεχτεί από γυναίκα- Αισθανόμουν σαν να με είχε αγοράσει…»

Η Ελένη Χατζίδου αναφέρεται ακόμη και σε ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης από άνδρα επιχειρηματία. Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης: Ο Γιώργος Θεοφάνους σχολιάζοντας το κίνημα #ΜeΤoo είπε ότι αν ανοίξει η «υπόθεση τραγούδι» θα ακουστούν πολύ χειρότερα πράγματα… Ξέρω πολλές γυναίκες αλλά και άντρες που έχουν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά μας. Εγώ τη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ελένη Χατζίδου: Η σεξουαλική παρενόχληση και η μεγαλύτερη κακοποίηση που έχει δεχτεί από γυναίκα

Η Ελένη Χατζίδου παρακολουθεί και εκείνη αποσβολωμένη όλα όσα έγιναν γνωστά το τελευταίο διάστημα στον χώρο To άρθρο Ελένη Χατζίδου: Η σεξουαλική παρενόχληση και η μεγαλύτερη κακοποίηση που έχει δεχτεί από γυναίκα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ελένη Χατζίδου: Η άγρια σεξουαλική παρενόχληση – «Αισθανόμουν σαν να με είχε αγοράσει»

Η Ελένη Χατζίδου μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, το επίκαιρο θέμα του #metoo και την προσωπική εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης που η ίδια έχει δεχθεί. Το άρθρο Ελένη Χατζίδου: Η άγρια σεξουαλική παρενόχληση – «Αισθανόμουν σαν να με είχε αγοράσει» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Διαβάστε στα «Νέα» της Δευτέρα: Τέλος τα τεκμήρια

Λαμία: Νίπτει τας χείρας του το ΔΣ για τα σχολικά γεύματα – Γονείς παιδιών μιλούν στο in

Κατανάλωση: Κόβουμε από τρόφιμα, δίνουμε για κινητά

Ποια είναι η τολμηρότερη αεροπορική εταιρεία στον πλανήτη;

Η top δίαιτα για γραμμωμένους κοιλιακούς

Τα ευρωπαϊκά όνειρα για αεροταξί γκρεμίζονται