Πρίγκιπας Φίλιππος: Συλλυπητήρια από τον Νταβίντ Σασόλι – «Οι σκέψεις μου είναι με τη Bασίλισσα»

18:36 - 09/04/2021

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Πρίγκιπα Φίλιππου που έφυγε από τη ζωή στα 99 του χρόνια.  Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Δούκα του Εδιμβούργου, Πρίγκιπα Φίλιππου εξέφρασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για το θάνατο του Δούκα του Εδιμβούργου, Πρίγκιπα Φίλιππου. ... Περισσότερα To άρθρο Πρίγκιπας Φίλιππος: Συλλυπητήρια από τον Νταβίντ Σασόλι – «Οι σκέψεις μου είναι με τη Bασίλισσα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρίγκιπας Φίλιππος : Συλλυπητήρια της ΠτΔ Κ. Σακελλαρόπουλου προς την Βασίλισσα Ελισάβετ

Τα θερμά της συλλυπητήρια προς την Βασίλισσα Ελισάβετ, την βασιλική οικογένεια και τον βρετανικό λαό, για την απώλεια του δούκα του Εδιμβούργου, πρίγκιπα Φιλίππου, εξέφρασε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Διαβάστε το στο in.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Η Ματίνα Νικολάου στο νοσοκομείο με ορό στο χέρι – «Τα φώτα είναι χαμηλά» έγραψε σε ανάρτηση

Thessaloniki Wine Show: Έρχεται η πιο σημαντική οινική έκθεση της Άνοιξης

«Σέντρα» στα play offs της Super League – ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης έχουν αλλού το μυαλό τους

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αντέδρασε σε σχόλιο του Λεμπρόν Τζέιμς: «Είναι άδικο να συγκρίνουμε δύο διαφορετικές εποχές»

Βαϊκάλη: Αυτή είναι η αρχαιότερη λίμνη στον κόσμο – Ποια είναι η «ηλικία» της

Πύργος: «Χιλιάδες ευρώ τα 50ευρα που “πετούσε” το ATM» λέει ο άνδρας που τα βρήκε