Η Άννα Μαρία Βέλλη στο Love it: «Αδικήθηκα αρκετά από εσάς, από τις εκπομπές»
15:06 - 09/04/2021
Την πρώτη της ζωντανή τηλεοπτική εμφάνιση, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, έκανε σήμερα η Άννα Μαρία Βέλλη, που […]
The post Η Άννα Μαρία Βέλλη στο Love it: «Αδικήθηκα αρκετά από εσάς, από τις εκπομπές» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άννα Μαρία Βέλλη σε Ιωάννα Μαλέσκου: «Αδικήθηκα αρκετά από εσάς, από τις εκπομπές»
Η πρώην Survivor μίλησε για τα σεξιστικά σχόλια του Αλέξη Παππά και τον τρόπο που τα σχολίασαν κάποιες εκπομπές
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΆννα Μαρία Βέλλη σε Ιωάννα Μαλέσκου: «Αδικήθηκα αρκετά από εσάς, από τις εκπομπές»
Η Άννα Μαρία Βέλλη μιλώντας στην εκπομπή Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου εξέφρασε ανοιχτά το παράπονό της για το Love It αλλά και άλλες τηλεοπτικές εκπομπές σχετικά με το Survivor και όσα σχολίαζαν για την ίδια, τον James Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη. «Αισθάνομαι ότι αδικήθηκα εγώ ο James και ο Νίκος περισσότερο από τις εκπομπές […]
The post Άννα Μαρία Βέλλη σε Ιωάννα Μαλέσκου: «Αδικήθηκα αρκετά από εσάς, από τις εκπομπές» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΆννα Μαρία Βέλλη στο Love it: «Αδικήθηκα αρκετά από τις εκπομπές – Ο Αλέξης χρησιμοποίησε σεξιστικά σχόλια»
Η Άννα Μαρία σχολίασε τον τρόπου που οι εκπομπές ψυχαγωγίας χειρίστηκαν το περιστατικό με την ίδια και τον Αλέξη Παππά: «Εγώ, ο Τζέιμς και ο Νίκος αδικηθήκαμε αρκετά από εσάς, από τις εκπομπές, που σχολιάζετε τα τεκταινόμενα. Όταν έγινε το σκηνικό με τον Αλέξη, το οποίο αν θέλετε να το συζητήσουμε, άκουσα από διάφορες εκπομπές, όχι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΆννα Μαρία Βέλλη: Εγώ, ο Τζέιμς και ο Νίκος αδικηθήκαμε αρκετά από τις εκπομπές
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Love it», η πρώην παίκτρια του Survivor, Άννα Μαρία Βέλλη, έβγαλε από μέσα της ορισμένα πράγματα που την...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Άννα Μαρία Βέλλη: Εγώ, ο Τζέιμς και ο Νίκος αδικηθήκαμε αρκετά από τις εκπομπές
Διαβάστε το στο spoilers