Ο Σεργουλόπουλος εξήγησε γιατί είναι ενάντια στις μαθητικές παρελάσεις: «Πρέπει να καταργηθούν» (vid)

10:00 - 09/04/2021

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μίλησε για την ζωή σου σαν πατέρας και εξήγησε γιατί είναι ενάντια στις μαθητικές παρελάσεις.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φώτης Σεργουλόπουλος: Οι μαθητικές παρελάσεις πρέπει να καταργηθούν, γίνονται καραγκιοζιλίκια

Καλεσμένος στην εκπομπή «Tik Talk» βρέθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος μίλησε για τον εαυτό του, τις επιλογές του, αλλά και την απόφασή του να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον γιο του, Γιώργο, αλλά και στο μεγάλο ζήτημα της τεκνοθεσίας. «Είμαι λίγο αυστηρός σαν μπαμπάς. Τηρώ τους κανόνες. Πρέπει να υπάρχουν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σεργουλόπουλος για μαθητικές παρελάσεις: Πρέπει να καταργηθούν

O Φώτης Σεργουλόπουλος σε τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για την εμπειρία του να είναι γονιός ενώ επίσης τόνισε πως δεν θέλει να γίνονται μαθητικές παρελάσεις.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σεργουλόπουλος για μαθητικές παρελάσεις: Πρέπει να καταργηθούν

Διαβάστε το στο spoilers

Σεργουλόπουλος για μαθητικές παρελάσεις: «Πρέπει να καταργηθούν»

O Φώτης Σεργουλόπουλος σε τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε για την εμπειρία του να είναι γονιός ενώ επίσης τόνισε πως δεν θέλει να γίνονται μαθητικές παρελάσεις. από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

Γκουαρδιόλα για τις... πληγές: «Θέλω να βλάψω τον εαυτό μου...» (vid)

NBA: Live η εξέλιξη των αγώνων στο Gazzetta

Γκουαρδιόλα: Η Φέγενορντ τού έκανε ό,τι δεν είχε πάθει σε 941 ματς!

Champions League: Πιο παραγωγική από ποτέ η βραδιά, 40 γκολ με ρεκόρ - υπερθέαμα (vid)

Βόρεια Μακεδονία: Μια γυναίκα γέννησε σε ηλικία 61 ετών, ένα ρεκόρ για τη χώρα

ΑΕΚ: Δημοσίευμα την «συνδέει» με τον Νίκο Γκάλεσιτς