Survivor - Πάνος Καλίδης: Ρωτήθηκε για τη σχέση Μαριαλένας - Σάκη και ήρθε σε άβολη θέση

15:18 - 08/04/2021

Ο Πάνος Καλίδης είναι αρκετά φίλος με τον νυν σύντροφο της παίκτριας, Γιώργο Λιβάνη 

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor 2021: Οι αποκαλύψεις Καλίδη για την σχέση Μαριαλένας-Σάκη

Ο Πάνος Καλίδης μπορεί να αποχώρησε από το Survivor 2021, αλλά δεν έχει ξεχάσει τους πρώην συμπαίκτες του και «καίει» την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη.Ο Πάνος Καλίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Love It» και μίλησε για το Survivor 2021, αλλά και για την σχέση που έχει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον πρώην της Σάκη Κατσούλη. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, επισήμανε μεταξύ άλλων, πως «πρέπει η Μαριαλένα να δείξει αυτό που θέλει να δείξει για να πάρουμε εμείς το μήνυμα». Ο γνωστός τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά ότι «εγώ ως τηλεθεατής σχηματίζω γνώμη και άποψη με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που σχηματίζει όλος ο κόσμος. Όταν ήμουν πριν τρεις εβδομάδες μέσα στο παιχνίδι, πριν γίν

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Ντόναλντ Τραμπ: Οι οπαδοί του MAGA θέλουν τον γιο του, Μπάρον, για πρόεδρο το 2044

Το ΚΚΕ και το Πολυτεχνείο: Η αλήθεια για «Κυπατζήδες και προβοκάτορες» και η αποτίμηση της εξέγερσης

Μιμή Ντενίση: Η μεγάλη ατυχία στη ζωή μου είναι ότι δεν απέκτησα κι άλλα παιδιά

Λίβανος: Ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου της Χεζμπολάχ σκοτώθηκε από ισραηλινό πλήγμα στη Βηρυτό

Βατικανό: Να ερευνηθεί αν στην Γάζα διαπράχθηκε γενοκτονία, λέει ο Πάπας Φραγκίσκος

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Έκλεισε τα 40 - Κράτα την τρέλα σου, του έγραψε ο Ανδρέας Γεωργίου