«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό»

16:54 - 07/04/2021

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Αρζόγλου, ο οποίος αναφέρθηκε και στην κουμπάρα του, την […] The post «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Αρζόγλου : «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό»

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη θα ήθελε να γίνει σταρ στο εξωτερικό, αλλά μου είχε πει ότι καλύτερα βασίλισσα στον τόπο σου, παρά ένας από όλους μέσα στο Χόλιγουντ»

Διαβάστε το στο in.gr

Κώστας Αρζόγλου: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό»

Πώς βλέπετε την τηλεόραση, λείπει κάτι, τι προβλέπετε; Δεν μου αρέσει τόση μεγάλη δόση μαγειρικών, πασαρέλας και παιχνιδιών επιβίωσης, όπως και τα παιχνίδια με τους γαμπρίζοντες, έχει πολύ μεγάλη σημασία το σίριαλ και η μυθοπλασία. Έχουμε καταπληκτικούς ηθοποιούς. Έχουμε μεγαλώσει με μια αντίληψη ότι ο “τάδε” ηθοποιός του Χόλιγουντ είναι σπουδαίος, ενώ οι δικοί μας… […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αρζόγλου: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό»

Στο περιοδικό «Λοιπόν» έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Αρζόγλου, ο οποίος αναφέρθηκε και στην κουμπάρα του, την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Πώς βλέπετε την τηλεόραση, λείπει κάτι, τι προβλέπετε; Δεν μου αρέσει τόση […]

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Κώστας Αρζόγλου: Η Βουγιουκλάκη δεν θα τα κατάφερνε στο εξωτερικό

Ο διάσημος ηθοποιός, Κώστας Αρζόγλου, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και αναφέρθηκε στους Έλληνες και ξένους ηθοποιούς, στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και για το πόσο εύκολο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κώστας Αρζόγλου: Η Βουγιουκλάκη δεν θα τα κατάφερνε στο εξωτερικό

Διαβάστε το στο spoilers

«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό»

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Αρζόγλου, ο οποίος αναφέρθηκε και στην κουμπάρα του, την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Πώς βλέπετε την τηλεόραση, λείπει κάτι, τι προβλέπετε; Δεν μου αρέσει τόση μεγάλη δόση μαγειρικών, πασαρέλας και παιχνιδιών επιβίωσης, όπως και τα παιχνίδια με τους γαμπρίζοντες, έχει πολύ μεγάλη σημασία το σίριαλ και η […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»