Βικτώρια Καρύδα: «Μετά τη δολοφονία του Γιάννη μου θέλησαν να με εκμεταλλευτούν»
14:27 - 07/04/2021
Πέρασαν περίπου 2,5 χρόνια από τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή. Ήταν 31 Οκτωβρίου 2018, όταν ο 46χρονος επιχειρηματίας εκτελέστηκε εν […]
The post Βικτώρια Καρύδα: «Μετά τη δολοφονία του Γιάννη μου θέλησαν να με εκμεταλλευτούν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βικτώρια Καρύδα: “Μετά τη δολοφονία του άνδρα μου πολλοί ήθελαν να με εκμεταλλευτούν”
Ήταν 31 Οκτωβρίου 2018, όταν ο 46χρονος επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής εκτελέστηκε εν ψυχρώ έξω από το
To άρθρο Βικτώρια Καρύδα: “Μετά τη δολοφονία του άνδρα μου πολλοί ήθελαν να με εκμεταλλευτούν” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΒικτώρια Καρύδα: Μετά την δολοφονία του Γιάννη, προσπάθησαν να με εκμεταλλευθούν
Περίπου 2,5 χρόνια μετά την στυγερή δολοφονία του Γιάννη Μακρή, η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα, παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στην εφημερίδα ON Time και τη...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βικτώρια Καρύδα: Μετά την δολοφονία του Γιάννη, προσπάθησαν να με εκμεταλλευθούν
Διαβάστε το στο spoilers