Ολυμπία Χοψονίδου: Σοκάρει με την εξομολόγησή της – “Μου έπεσαν τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου και έχω συνέχεια βήχα”
07:33 - 07/04/2021
Σε μια προσωπική εξομολόγηση προέβη η Ολυμπία Χοψονίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
To άρθρο Ολυμπία Χοψονίδου: Σοκάρει με την εξομολόγησή της – “Μου έπεσαν τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου και έχω συνέχεια βήχα” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η αποκάλυψη της Ολυμπίας Χοψονίδου: «Έχω χάσει μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου και έχω ασταμάτητο βήχα» (pic)
Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη και πρώην σταρ Ελλάς Ολυμπία Χοψονίδου απαντώντας στο instagram αποκάλυψε τα προβλήματα υγείας που έχει μετά τις έξι εγκυμοσύνες.
Διαβάστε το στο GazzettaΟλυμπία Χοψονίδου:«Μου έπεσαν τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου»
Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη και πρώην μοντέλο, Ολυμπία Χοψονίδου, για τα προβλήματα υγείας που έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς μετά τις εγκυμοσύνες της.
Διαβάστε το στο thebest.grΟλυμπία Χοψονίδου: Οι δύο αποβολές και τα προβλήματα υγείας μετά τις έξι εγκυμοσύνες – «Μου έπεσαν τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου»
Η πρώην Σταρ Ελλάς έγινε μητέρα έξι παιδιών, καθώς απέκτησε τρία αγόρια και τρία κορίτσια. Η Ολυμπία Χοψονίδου αποφάσισε το βράδυ της Τρίτης να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων και έκανε αποκαλύψεις τόσο για την καθημερινότητά της όσο και για την υγεία της που δεν γνωρίζαμε μέχρι πρότινος. Σε μια από τις απαντήσεις, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΟλυμπία Χοψονίδου: “Μου έπεσαν τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια και τα κιλά μου και έχω συνέχεια βήχα”
Η Ολυμπία Χοψονίδου έκανε μία εξομολόγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram σχετικά με την κατάσταση της υγείας της. Τα προβλήματα της Ολυμπίας Χοψονίδου από όλες τις εγκυμοσύνες Με αφορμή μία ερώτηση που δέχτηκε από έναν ακόλουθό της, για το αν έχουν παρουσιαστεί προβλήματα στην υγεία της μετά από τις...
The post Ολυμπία Χοψονίδου: “Μου έπεσαν τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια και τα κιλά μου και έχω συνέχεια βήχα” appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε το στο newsitamea.grΟλυμπία Χοψονίδου: Μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου και δεν μπορώ να γελάσω
Η Ολυμπία Χοψονίδου μίλησε για πρώτη φορά για τα θέματα υγείας που έχει αποκτήσει μετά από έξι εγκυμοσύνες.
Διαβάστε το στο thetoc.grΟλυμπία Χοψονίδου: Μου έπεσαν τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια και τα κιλά μου και έχω συνέχεια βήχα
Η Ολυμπία Χοψονίδου έκανε μία εξομολόγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram σχετικά με την κατάσταση της υγείας της. Τα προβλήματα της Ολυμπίας Χοψονίδου από...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ολυμπία Χοψονίδου: Μου έπεσαν τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια και τα κιλά μου και έχω συνέχεια βήχα
Διαβάστε το στο spoilers