Ασημίνα Ιγγλέζου: «Δεν ήταν άδικο που έφυγα από το Survivor, δεν περνούσα καλά»

02:06 - 07/04/2021

Καλεσμένη στο The 2night Show βρέθηκε η Ασημίνα Ιγγλέζου, τη νύχτα της Τρίτης, προκειμένου να συναντήσει τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον […] The post Ασημίνα Ιγγλέζου: «Δεν ήταν άδικο που έφυγα από το Survivor, δεν περνούσα καλά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ασημίνα Ιγγλέζου: Δεν ήταν άδικο που έφυγα από το Survivor, δεν περνούσα καλά

«Εγώ μάλλον δεν έκανα γιατί είχε πέσει η ψυχολογία μου, δεν μου άρεσε αυτό που ζούσα» είπε η Ασημίνα Ιγγλέζου.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ασημίνα Ιγγλέζου: Δεν ήταν άδικο που έφυγα από το Survivor

Για την εμπειρία της στο Survivor μίλησε η εκρηκτική Ασημίνα Ιγγλέζου που ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Την πόθησα πολύ την ένωση, ήθελα πολύ να ήμουν εκεί. Ήταν τόσο ωραία. Δεν νιώθω πως έφυγα άδικα. Είναι ένα παιχνίδι. Πας, παίζεις και φεύγεις άμα δεν σου αρέσει το […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ασημίνα Ιγγλέζου survivor: Δεν ήταν άδικο που έφυγα από το Survivor, δεν περνούσα καθόλου καλά!

April 7, 2021 Όσα είπε η Ασημίνα Ιγγλέζου στο The 2night Show… Καλεσμένη στο The 2night Show βρέθηκε η Ασημίνα Ιγγλέζου, τη νύχτα της Τρίτης,... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ασημίνα Ιγγλέζου survivor: Δεν ήταν άδικο που έφυγα από το Survivor, δεν περνούσα καθόλου καλά!

Διαβάστε το στο spoilers

Ασημίνα Ιγγλέζου: Δεν μου άρεσε αυτό που ζούσα στο Survivor

Η Ασημίνα Ιγγλέζου, η αθλήτρια ορεινού τρεξίματος που έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «Survivor», μιλάει για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, αποκαλύπτει τους λόγους που άλλαξε η ψυχολογία της κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.Καλεσμένη στο The 2night Show βρέθηκε η Ασημίνα Ιγγλέζου. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για την εμπειρία που βίωσε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ενώ παραδέχθηκε πως ήταν δίκαιη η αποχώρηση της. «Την πόθησα πολύ την ένωση, ήθελα πολύ να ήμουν εκεί. Ήταν τόσο ωραία. Δεν νιώθω πως έφυγα άδικα. Είναι ένα παιχνίδι. Πας, παίζεις και φεύγεις άμα δεν σου αρέσει το παιχνίδι. Γιατί για να φύγεις, κάτι έκανες ή δεν έκανες και συ. Εγώ μάλλον δ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Ασημίνα Ιγγλέζου: Δεν είπα ναι στο Survivor αμέσως

Ασημίνα Ιγγλέζου: «Δεν ασχολούμαι με το τι λένε. Περνάω καλά και είμαι ακομπλεξάριστη. Έχω μια άνεση με το σώμα μου ως αθλήτρια», είπε μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Ασημίνα Ιγγλέζου: «Δεν ήταν άδικο που έφυγα από το Survivor, δεν περνούσα καλά» (video)

Όσα είπε στο The 2night Show...

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ασημίνα Ιγγλέζου: Δεν είπα ναι στο Survivor αμέσως

Ασημίνα Ιγγλέζου: «Δεν ασχολούμαι με το τι λένε. Περνάω καλά και είμαι ακομπλεξάριστη. Έχω μια άνεση με το σώμα μου ως αθλήτρια», είπε μεταξύ άλλων η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»