Αύγουστος Κορτώ: «Ο άντρας μου και το σκυλί μου είναι όλη η ομορφιά που λαχτάρησα ποτέ»

21:00 - 06/04/2021

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Αύγουστος Κορτώ στο ΟΚ! και τη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα. Μέσα σε όλα, […] The post Αύγουστος Κορτώ: «Ο άντρας μου και το σκυλί μου είναι όλη η ομορφιά που λαχτάρησα ποτέ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αύγουστος Κορτώ: Ο άντρας μου και το σκυλί μου είναι όλη η ομορφιά που λαχτάρισα ποτέ και ξεπερνά τα πιο τρελά νεανικά μου όνειρα

Ανάμεσα σε όλα τα άλλα, ο συγγραφέας αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και τον σύντροφο του ενώ σχολίασε αιχμηρά την πρόσφατη δήλωση περί «επαγγελματιών ομοφυλοφίλων» που συζητήθηκε εντόνως. Χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης: Έχεις επιλέξει εδώ και χρόνια να ζεις μια ελεύθερη ζωή, χωρίς σκελετούς κρυμμένους στην ντουλάπα. Αυτό τι προσωπικό κόστος έχει; «Το κόστος τού […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»