Μανώλης Λιδάκης: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, αυτός κάποτε ήταν ο Θεός της ΕΡΤ»

13:36 - 06/04/2021

Καλεσμένος στην εκπομπή «φλΕΡΤ» ήταν ο Μανώλης Λιδάκης, ο οποίος μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη και αναφέρθηκε, χωρίς να πει πολλά, […] The post Μανώλης Λιδάκης: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, αυτός κάποτε ήταν ο Θεός της ΕΡΤ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Μανώλης Λιδάκης αποκαλύπτει: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση»

«Γνώρισα απάνθρωπες συμπεριφορές, με κακομεταχειρίστηκα», είπε ο Μανώλης Λιδάκης. Στην εκπομπή «φλΕΡΤ» βρέθηκε καλεσμένος ο Μανώλης Λιδάκης, ο οποίος μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί. «Η αλήθεια είναι ότι εμένα με κακομεταχειρίστηκαν πάρα πολύ, γνώρισα απάνθρωπες συμπεριφορές. Κι επειδή τώρα έχουν βγει και πολλά έτσι για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και όλα ... Περισσότερα To άρθρο Ο Μανώλης Λιδάκης αποκαλύπτει: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

H εξομολόγηση του Μανώλη Λιδάκη: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, αυτός κάποτε ήταν ο Θεός της ΕΡΤ»

Καλεσμένος στην εκπομπή «φλΕΡΤ» ήταν ο Μανώλης Λιδάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί. «Η αλήθεια είναι...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μανώλης Λιδάκης: Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση- Ήταν κάποτε «Θεός» στην ΕΡΤ (video)

Ο Μανώλης Λιδάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη για τα πρώτα βήματα της καριέρας του αποκαλύπτοντας πως και εκεινος είχε δεχθεί σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Ο τραγουδιστής, […]

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Μανώλης Λιδάκης: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, αυτός κάποτε ήταν ο θεός της ΕΡΤ» – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Μανώλης Λιδάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη για τα πρώτα βήματα της καριέρας του αποκαλύπτοντας πως και εκείνος είχε δεχθεί σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Το άρθρο Μανώλης Λιδάκης: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, αυτός κάποτε ήταν ο θεός της ΕΡΤ» – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Λιδάκης: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, αυτός κάποτε ήταν ο Θεός της ΕΡΤ»

Καλεσμένος στην εκπομπή Φλερτ

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»