Γλυκερία: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον γιο της και τον ρόλο της ως γιαγιά

11:42 - 06/04/2021

Με αφορμή την μουσική βραδιά που ετοιμάζει στο Mega η Γλυκερία μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και To άρθρο Γλυκερία: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον γιο της και τον ρόλο της ως γιαγιά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γλυκερία: Η εξομολόγηση για τον γιο της – Τι είπε για τον σύζυγό της

Η Γλυκερία σε μία κατάθεση ψυχής. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για τη συμμετοχή της στο «Σπίτι με το ΜΕGA» το προσεχές Σάββατο, την πορεία της στην μουσική και την οικογένειά της. Για τη συμμετοχή της στο «Σπίτι με το ΜΕGA» το προσεχές Σάββατο, την πορεία της στην μουσική και την οικογένειά της μίλησε η Γλυκερία ... Περισσότερα To άρθρο Γλυκερία: Η εξομολόγηση για τον γιο της – Τι είπε για τον σύζυγό της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Γλυκερία: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον ταλαντούχο γιο της και τα όμορφα λόγια για την εγγονή της

Η Γλυκερία μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, με αφορμή τη μουσική βραδιά που ετοιμάζει στο “Σπίτι με το Mega”, το βράδυ... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γλυκερία: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον ταλαντούχο γιο της και τα όμορφα λόγια για την εγγονή της

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»