Γιώργος Κοψιδάς: «Έχουν γίνει σοβαρά πράγματα με τον Τριαντάφυλλο που δεν έδειξαν οι κάμερες»

16:54 - 05/04/2021

Ο πρώην Survivor ισχυρίστηκε πως η παραγωγή του ριάλιτι δεν τους αφήνει να μιλήσουν για αυτά 

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Κοψιδάς: «Στο Survivor έχουν γίνει πολλά σοβαρά με τον Τριαντάφυλλο»

Καλεσμένος στο πλατό του Love It βρέθηκε ο Γιώργος Κοψιδάς, το μεσημέρι της Δευτέρας, προκειμένου να συναντήσει την Ιωάννα Μαλέσκου. […] The post Γιώργος Κοψιδάς: «Στο Survivor έχουν γίνει πολλά σοβαρά με τον Τριαντάφυλλο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Γιώργος Κοψιδάς: Έχουν γίνει σοβαρά πράγματα με τον Τριαντάφυλλο που δεν έδειξαν οι κάμερες

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου βρέθηκε ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στο Survivor. Aναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο και ισχυρίστηκε πως ο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιώργος Κοψιδάς: Έχουν γίνει σοβαρά πράγματα με τον Τριαντάφυλλο που δεν έδειξαν οι κάμερες

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Δέσποινα Βανδή: Με Μπισμπίκη, Λαζόπουλο, Δανάη Μπάρκα το ρεβεγιόν για τα Χριστούγεννα

Ελένη Βουλγαράκη: Η εορταστική selfie με τον Φώτη Ιωαννίδη

Ντόναλντ Τραμπ: Γεμίζει με εκατομμύρια το ταμείο για την ορκωμοσία από Μπέζος, Ζούκερμπεργκ, Uber, Ford και General Motors

Χάλι Μπέρι: «Δεν ξέρω αν θέλω να είμαι καλή ή κακή» λέει ποζάροντας με μαγιό

Κακοκαιρία Elena: Διακοπή κυκλοφορίας στην Ποσειδώνος, πλημμύρισε ο δρόμος - Βροχοπτώσεις σε όλη την Αττική, προβλήματα στην Εύβοια

Κλειστά σούπερ μάρκετ και καταστήματα σήμερα (26/12) λόγω αργίας - Τι ώρα ανοίγουν αύριο