Ουρές στα φαρμακεία για αλλαγή του εμβολίου της Astrazeneca: Έκκληση φαρμακοποιών

15:35 - 05/04/2021

H πλατφόρμα προγραμματισμού για εμβολιασμό COVID-19 δεν δίνει τη δυνατότητα αλλαγής εμβολίου, υποστηρίζει ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) προκειμένου να... The post Ουρές στα φαρμακεία για αλλαγή του εμβολίου της Astrazeneca: Έκκληση φαρμακοποιών appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τρέχουν στα φαρμακεία να αλλάξουν το εμβόλιο της AstraZeneca – «Άκυρο» από τους φαρμακοποιούς

Δεν είναι εφικτή η αλλαγή λέει ο ΠΦΣ Ο ντόρος που ξέσπασε γύρω από την ασφάλεια [...] The post Τρέχουν στα φαρμακεία να αλλάξουν το εμβόλιο της AstraZeneca – «Άκυρο» από τους φαρμακοποιούς appeared first on Triklopodia.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)