Παύλος Σταματόπουλος για Βασάλο: «Εκνευρίστηκα, δεν μου το έχει κάνει κανένας αυτό»

10:16 - 05/04/2021

Στη Φωλιά των Κου Κου και τον Αρτ μίλησαν ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, οι οποίοι απάντησαν και […] The post Παύλος Σταματόπουλος για Βασάλο: «Εκνευρίστηκα, δεν μου το έχει κάνει κανένας αυτό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παύλος Σταματόπουλος και Κωνσταντίνος Βασάλος έλυσαν την παρεξήγηση για την χειρονομία

“Εκνευρίστηκα, δεν μου το έχει κάνει κανένας αυτό”, δηλώνει ο Παύλος Σταματόπουλος. Ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μίλησαν Στη φωλιά των Κου Κου και μεταξύ άλλων, απάντησαν και για τη χειρονομία του δεύτερου στον αέρα της εκπομπής. «Έχει φτιάξει το πράγμα, εδώ και δύο εβδομάδες μια χαρά μιλάω. Είμαι λίγο γκρινιάρης σαν άνθρωπος, ... Περισσότερα To άρθρο Παύλος Σταματόπουλος και Κωνσταντίνος Βασάλος έλυσαν την παρεξήγηση για την χειρονομία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Σταματόπουλος – Βασάλος: Έλυσαν τις διαφορές τους – “Εκνευρίστηκα, δεν μου το έχει κάνει κανένας αυτό”

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, ο Παύλος Σταματόπουλος μιλούσε για την αλλαγή της ώρας στην εκπομπή της To άρθρο Σταματόπουλος – Βασάλος: Έλυσαν τις διαφορές τους – “Εκνευρίστηκα, δεν μου το έχει κάνει κανένας αυτό” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Παραλία: Ο Κώστας ψάχνει απαντήσεις σε έναν απομονωμένο ερημίτη

Ana Carla Maza – The Concert: Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μία ξεχωριστή εμφάνιση

Ελισάβετ Μουτάφη: Η εξομολόγησή της για την υιοθεσία του γιου της από τη Σιέρα Λεόνε

Αρχελάου 5: Η Σου υλοποιεί το τελευταίο μέρος του σχεδίου της

Κηδεία Τζορτζ Μπάλντοκ: Παναθηναϊκός και Εθνική ποδοσφαίρου αποχαιρέτησαν τον αδικοχαμένο παίκτη

Κατερίνα Γερονικολού στο Στούντιο 4: «Δεν θέλω να το συζητάω δημόσια, δεν θέλω να προβάλω κάτι τέτοιο»