Καίτη Φίνου: “Ο Στάθης Ψάλτης είχε πολλές γυναίκες γιατί ήθελε επιβεβαιωση – Τον αγάπησα πολύ”
13:33 - 04/04/2021
Η Καίτη Φίνου, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στο Έλα Χαμογέλα, και μίλησε για τη ζωή
To άρθρο Καίτη Φίνου: “Ο Στάθης Ψάλτης είχε πολλές γυναίκες γιατί ήθελε επιβεβαιωση – Τον αγάπησα πολύ” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Καίτη Φίνου: Ο Στάθης Ψάλτης είχε πολλές γυναίκες γιατί είχε ανάγκη την επιβεβαίωση
«Όταν πήγα να πάρω τα πράγματά μου για να φύγω από το σπίτι μετά από 5,5 χρόνια, ήταν εκεί με τη φίλη του. Δεν στεναχωρήθηκα γιατί ήταν φίλη μου», αποκάλυψε η ηθοποιός
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΦίνου: Ο Ψάλτης είχε πολλές γυναίκες γιατί είχε ανάγκη την επιβεβαίωση
«Όταν πήγα να πάρω τα πράγματά μου για να φύγω από το σπίτι μετά από 5,5 χρόνια, ήταν εκεί με τη φίλη του. Δεν στεναχωρήθηκα γιατί ήταν φίλη μου», αποκάλυψε η ηθοποιός
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΚαίτη Φίνου: «Ο Στάθης Ψάλτης είχε πολλές γυναίκες γιατί ήθελε επιβεβαίωση»
Τι εξομολογήθηκε η Καίτη Φίνου για την σχέση της με τον Στάθη Ψάλτη.
Διαβάστε το στο in.grΚαίτη Φίνου : «Ο Στάθης Ψάλτης είχε πολλές γυναίκες γιατί ήθελε επιβεβαίωση» (vid)
Τι εξομολογήθηκε η Καίτη Φίνου για την σχέση της με τον Στάθη Ψάλτη.
Διαβάστε το στο to10.gr