Η έμμεση αναφορά του Γιώργου Λιάγκα στην επίθεση από τον Ρουβίκωνα

16:15 - 05/12/2019

Μετά την επίθεση που έγινε στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα από την αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας, με αφορμή την παρουσίαση του […] The post Η έμμεση αναφορά του Γιώργου Λιάγκα στην επίθεση από τον Ρουβίκωνα appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η έμμεση αναφορά του Γιώργου Λιάγκα στην επίθεση από τον Ρουβίκωνα (VIDEO)

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκανε καμία αναφορά στην σημερινή εκπομπή του για τη χθεσινοβραδινή επίθεση στο σπίτι του από μέλη του Ρουβίκωνα. Ωστόσο, λόγω ενός υποτονικού κλίματος που επικρατούσε μεταξύ των συνεργατών του, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια έμμεση αναφορά, λέγοντας τα εξής: «Μου έχετε πέσει λίγο και είστε λίγο υποτονικοί. Πάμε λίγο να ανέβουμε καταρχήν. Εγώ έχω το πρόβλημα, εσείς μου είστε πεσμένοι. Αντί να με ανεβάσετε λίγο που έχω θέματα, είστε εδώ μες στην κατάθλιψη. Ανεβείτε λίγο να με ανεβάσετε κι εμένα».  

Διαβάστε το στο thestival.gr

Γιώργος Λιάγκας: Η έμμεση αναφορά του στην επίθεση που έγινε στο σπίτι του από τον Ρουβίκωνα

Μετά την επίθεση που έγινε στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα από την αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας, με αφορμή την παρουσίαση του θέματος για την εκσπερμάτιση φοιτητή στην πλάτη φοιτήτριας, στην βιβλιοθήκη του ΑΠΘ, ο παρουσιαστής δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στην εκπομπή της Πέμπτης. Ωστόσο, λόγω ενός υποτονικού κλίματος που επικρατούσε μεταξύ των συνεργατών του, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γιώργος Λιάγκας - Η έμμεση αναφορά στην επίθεση από τον Ρουβίκωνα (video)

"Εγώ έχω το πρόβλημα, εσείς μου είστε πεσμένοι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε