Ξέσπασε ξανά ο Στράτος Τζώρτζογλου – «Δεν ήρθα σε ένα παιχνίδι για να γ…ω τις αξίες μου»
22:01 - 03/04/2021
Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκάλεσαν στην Φάρμα τα σχόλια του αρχηγού, Βασίλη Θεοδωρόπουλου, για τις γυναίκες του αγροκτήματος αλλά και που έθεσε […]
The post Ξέσπασε ξανά ο Στράτος Τζώρτζογλου – «Δεν ήρθα σε ένα παιχνίδι για να γ…ω τις αξίες μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φάρμα: Έξαλλος ο Στράτος Τζώρτζογλου – “Δεν θα γ…ω τις αξίες μου, συγγνώμη παραφέρθηκα”
Δεν άρεσε καθόλου στον Στράτο Τζώρτζογλου που ο αρχηγός, Βασίλης Θεοδωρόπουλος έθεσε ως πρώτη μονομάχο στην Φάρμα, την Μαρία Φρακάκη και “δίκασε” με όσα είπε. Ο ηθοποιός, αφού δεν συμφώνησε να διαγωνιστεί η ίδια με χτυπημένο χέρι, είπε: “ «Είναι η πρώτη μεγάλη ανευθυνότητα. Η υγεία είναι πάνω από όλα. Έπρεπε να το σκεφτούν όλοι ... Περισσότερα
To άρθρο Φάρμα: Έξαλλος ο Στράτος Τζώρτζογλου – “Δεν θα γ…ω τις αξίες μου, συγγνώμη παραφέρθηκα” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΦάρμα: Ξέσπασε ξανά ο Στράτος Τζώρτζογλου – «Δεν ήρθα σε ένα παιχνίδι για να γ@@ώ τις αξίες μου» (vid)
Ο Στράτος Τζώρτζογλου μάλιστα δεν συμφώνησε με την κίνησή του να βγάλει υποψήφια την Μαρία Φραγκάκη, που έχει χτυπήσει το χέρι κι ανέφερε: «Είναι η πρώτη μεγάλη ανευθυνότητα. Η υγεία είναι πάνω από όλα. Έπρεπε να το σκεφτούν όλοι κι ότι την επέλεξε να αγωνιστεί, το κάνει ακόμα πιο βαρύ. Έχω θυμώσει πάρα πολύ με […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr