«Ο Γιώργος Λιβάνης θίχτηκε με το σχόλιο μου και μου έστειλε να το κατεβάσω»
11:40 - 02/04/2021
Στην εκπομπή Ευτυχείτε μίλησε η Άρτεμις Αστεριάδη και αναφέρθηκε εκτενώς στο Survivor. Αρχικά, είπε για τον φίλο της Αλέξη Παππά: […]
The post «Ο Γιώργος Λιβάνης θίχτηκε με το σχόλιο μου και μου έστειλε να το κατεβάσω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άρτεμις Αστεριάδη: «Ο Γιώργος Λιβάνης θίχτηκε με το instastory μου για τη Μαριαλένα…»
Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε η Άρτεμις Αστεριάδη, η οποία αναφέρθηκε στον καλό της φίλο Αλέξη Παππά, που συμμετέχει στο «Survivor» και αποκάλυψε πως...
Διαβάστε το στο ZouglaΆρτεμις Αστεριάδη: «Ο Γιώργος Λιβάνης θίχτηκε με το instastory μου για τη Μαριαλένα…»
Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε η Άρτεμις Αστεριάδη, η οποία αναφέρθηκε στον καλό της φίλο Αλέξη Παππά, που συμμετέχει στο «Survivor» και...
Διαβάστε το στο govastileto.grΟ Γιώργος Λιβάνης θίχτηκε με το σχόλιο μου και μου έστειλε να το κατεβάσω
Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η Άρτεμις Αστεριάδη και αναφέρθηκε στο Survivor, τη φιλία με τον Αλέξη Παππά, αλλά και το σχόλιο που έκανε...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ο Γιώργος Λιβάνης θίχτηκε με το σχόλιο μου και μου έστειλε να το κατεβάσω
Διαβάστε το στο spoilers