Παραίτηση υπέβαλε ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παραιτήθηκε ο Αντώνης Διαματάρης
Την παραίτησή του από τη θέση υφυπουργού Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό υπέβαλε ο Αντώνης Διαματάρης, η οποία έγινε αποδεκτή από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Διαβάστε το στο kathimerini.grΠαραιτήθηκε ο Αντώνης Διαματάρης
Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε για τα ψευδή στοιχεία στο βιογραφικό του σημείωμα ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, Αντώνης Διαματάρης, υπέβαλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος την έκανε αποδεκτή. Στην δήλωση παραίτησής του αναφέρει: «Ασχολούμαι με τα θέματα της Ομογένειας επί δεκαετίες. Μόνο μου μέλημα όλα αυτά τα
www.ert.gr
Διαβάστε το στο ert.grΠαραιτήθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης: «Με πόνο ψυχής υπέβαλα την παραίτησή μου…»
Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης. Ο πρωθυπουργός έκανε δεκτή την παραίτησή του. Η υπόθεσή του είχε ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών καθώς πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν είχε πτυχίο και ότι εξακολουθούσε να δραστηριοποιείται ως κτηματομεσίτης, ενώ ήταν υφυπουργός. Η δήλωση Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Αντώνη Διαματάρη «Ασχολούμαι με τα θέματα της Ομογένειας...
The post Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης: «Με πόνο ψυχής υπέβαλα την παραίτησή μου…» appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε το στο crashonline.grΠαραιτήθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνης Διαματάρης - Με πόνο ψυχής
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε αποδεκτή την παραίτηση του υφυπουργού Εξωτερικών, αρμόδιου για τον Απόδημο Ελληνισμό, Αντώνη Διαματάρη.
Σε δήλωσή του ο κ. Διαματάρης αναφέρει τα εξής:
«Ασχολούμαι με τα θέματα της Ομογένειας επί δεκαετίες. Μόνο μου μέλημα όλα αυτά τα χρόνια είναι η προσφορά στον Ελληνισμό.
Διαβάστε το στο madata.grΠαραιτήθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης- Τι υποστηρίζει
Την παραίτησή του από την κυβέρνηση Μητσοτάκη υπέβαλλε ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης μετά τον σάλο που προκλήθηκε για τα ψεύτικα στοιχεία στο βιογραφικό του.
Διαβάστε το στο Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αντ. Διαματάρης
Την παραίτησή του υπέβαλε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνης Διαματάρης. Έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό. «Ασχολούμαι με τα θέματα της Ομογένειας επί δεκαετίες. Μόνο μου μέλημα όλα αυτά τα χρόνια είναι η προσφορά στον Ελληνισμό. Για αυτό με μεγάλη τιμή αποδέχθηκα την πρόταση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να αναλάβω το χαρτοφυλάκιο του Υφυπουργού Εξωτερικών αρμόδιου για […]
Διαβάστε το στο topnews.grΠαραιτήθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντ. Διαματάρης
Τις πρώτες ρωγμές στη σχεδόν κρυστάλλινη εικόνα της κυβέρνησης έφερε ο σεισμός “Διαματάρη”, ο οποίος αν και δεν ήταν πολλών Ρίχτερ, μαζί με τους προηγηθείσες προσεισμούς του, προκάλεσε φθορά στο οικοδόμημα «επιτελικό κράτος» και έσπειρε αμφιβολίες για τις υποσχέσεις περί αλλαγής κουλτούρας στη στελέχωση του κρατικού μηχανισμού. Και μάλιστα ένα θέμα που έρχεται σχεδόν την … Συνεχίστε την ανάγνωση του "Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντ. Διαματάρης"
Διαβάστε το στο trikalavoice.gr